Kelmarin... - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, April 9, 2013

Kelmarin...

Assalamualaikum

Kelmarin satu hari duduk di rumah jaga Damia sebab dia demam.....tapi budak ni demam2 pun masih juga kuat bermain....lari sana lari sini...nak suruh dia duduk diam2 berehat pun bukannya dia nak paham....layankan jak lah.....aku dah siap semua keja yang patut, apalagi duduk le depan en. laptop, berblog kononnya......Sedang siok2 tik tak tik tak menaip ni, Damia tiba2 minta pangku dan tengolah kejanya, nak jugalah gayanya.....tak bagi pulak, siaplah dengan suara jeritan budak pompuannya tu...


Eksen menaip konon sampai termuncung2 mulut tu....




 
Siap klik klik mouse lagi tu...




Kita close up sikit apa benda yang ditaipnya tu......dia saja yang paham....


Dan sebab Damia dah ambil alih laptop tu maka aku tidak dapat berblog walking semalam....*boleh terima ke alasan tu...hehehe


Note : Hari ni Damia dah ok sikit, hantar dia ke nursery tadi, tak banyak ragam cuma dia nak dengan cikgu feveretnya saja, cikgu lain tak laku.....

16 comments:

  1. buak2 zaman skrg semuanya pandai..kan?

    ReplyDelete
  2. lamanya kan damia berlaptop kang sampai terganggu blogging umminyer..heheh...semoga cepat baik damia cayang..:)

    ReplyDelete
  3. Boleh upah taip entry blog ni...hehe

    ReplyDelete
  4. wah dah ada pengganti untuk menulis blog..:)

    ReplyDelete
  5. Wahhh...
    Kena gayanya tu...
    Hehhehehhe.....
    Pewaris blog ni nanti.... =D

    ReplyDelete
  6. Kalau tengok gaya dia macam pandai sangat kan Mia. Dia tengok apa mama dia buat tu..

    ReplyDelete
  7. singgah sini...jaga anak demam ye

    ReplyDelete
  8. Amboi...damia nak berblog juga ker ☺☺. Budak jaman IT kan.

    Get well soon damia.

    ReplyDelete
  9. hihihi...dia pun mau jadi mcm mamanya berblog juga...

    Semoga cpt smbuh ya Damia..

    ReplyDelete
  10. Hihihi...sama lah tu dgn Pa'e suka sgt kacau klu time ber blogging..semua dia mo pegang juga..moga cepat sembuh Damia cyg..:)

    ReplyDelete
  11. Mia...kecik kecik lagi dh menurun ni hehe...menurun emak berblogging sok sok jadi blogger berjaya ni haha

    ReplyDelete
  12. wah! pandai nyer dia berblog jugak..

    ReplyDelete
  13. Kena je gayanye cam org besor besor. Get well soon sayang.

    ReplyDelete
  14. nnt bila bsar teror sudah ni menaip.hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!