MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, March 23, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum


Mostly para bloggers telah menyertai GA yang dianjurkan oleh si blogger pemes bicaramakdara ....memang best dan banyak hadiah yang disediakan untuk para bloggers yang bertuah.....syarat2 menyertainya pun senang sahaja...tq untuk cik suriaamanda sebab tag saya ok..... (^_^)

Syarat-syaratnya :-

1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.
5 .Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GA Ini. Dan mereka yang bertuah yang ditag...hehe

6. Setelah selesai sila tinggalkan Url link entry di kotak komen segmen bicaramakdara tu.....

Tarikh tutup : 31hb Mac 2013

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara


17 comments:

  1. Salam singgah & salam kenal...diana pun join GA yang sama..best of luck :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  3. all the best Mia... saya datang dari GA yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Mia
    TQ tag.. InsyaAllah ada masa sy join ok..:)

    ReplyDelete
  5. Ramai yg join segmen ni...penaja pun ramai.
    Good luck

    ReplyDelete
  6. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. wiee...menarik thank u tag I heheh tetiba excited balik. eh dorang tak marah ker u tag I ni? Kang I menang naya dorang. hahhaha ok Insya Allah I join, good luck to us :)

    ReplyDelete
  8. anis dr ga yg sme.free2 nnti follow lah anis ye =)

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    jom bce entri ni.khas utk wanita.moga brmanfaat.

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/sebenar-benar-bahagia-wanita-aku-terima.html

    ReplyDelete
  9. salam...dr segmen y same...gud luck
    http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. As salam,

    singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  13. Ok...dah 3 org tag aku utk GA ni. Mekasih nok. Jap lagi aku buat ☺☺

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  15. Aida singgah sini dari GA yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #268 salam kenal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!