kejadian kereta terbakar di Kota Marudu - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, March 27, 2013

kejadian kereta terbakar di Kota Marudu

Assalamualaikum

Nak kongsi kejadian yang berlaku pada malam 25hb mac lebih kurang jam 8.00 malam....sebuah perodua kenari rentung terbakar berdekatan dengan jalan masuk ke rumah owner blog ni....nasib baik pemandunya sempat keluar....menurut cerita orang2 yang melihat kejadian tu, kereta tu sebenarnya sedang dibaiki di bengkel dan pekerja bengkel sedang memandu uji kereta tersebut...tetapi mungkin ada yang salah dalam pendawaian menyebabkan kereta tiba2 terbakar.....abisslah 'menangis' ownernya tu dan abisslah bengkel tu nak membayar ganti ruginya.....



keadaan kereta yang terbakar.....aku sempat nampak letupan kecil daripada enjin kereta tersebut...





Keadaan menjadi sesak sebab orang ramai takut untuk melintas, bimbang berlaku letupan lagi....termasuk kamilah tu sebab masa ni kami mo ke Pekan Goshen kiranya nak makan malam sama2 dengan family di kampung....15 minit kemudian bomba sampai untuk padamkan kebakaran.....

Sekian laporan dari aku....cehh macam beritalah pulak....


Note : Tq Nuffnang sebab bagi satu lagi BE baru walaupun aku cuti dua hari.....sudi2 kliklah iklan Olay tu yek..... Terima kasih daun keladi.... (^_^)

16 comments:

  1. Allahuakbar! ngerinyer.. minta dijauhkan..nau'zubillah..

    ReplyDelete
  2. huhuhu..takut kan! moga dijauhkan la drpd kita.
    saya pernah tgk kereta terbakar dpn mata kepala saya anak beranak.
    ada saya update kt blog.

    ReplyDelete
  3. uii..bahaya oo kan klu mcm tu..huhuh

    ReplyDelete
  4. hopefully xde melibatkan nyawa..scary oh...

    ReplyDelete
  5. Nasib baik tiada kemalangan jiwa di tempat kejadian. sari berita utama. hehehee
    tapi scary kan kereta terbakar gini, meletop.

    ReplyDelete
  6. memang le takut nk lalu kalau terbakar gitu..hish..hish...

    ReplyDelete
  7. ngeeeee.. takutnye kalau meletop2 ni..nasib baik orang tak de ape2.. tak pernah lagi tengok kete terbakar depan mata...biasa tengok yang dah rentung aje tepi jalan...

    ReplyDelete
  8. Ishh ngeri jugakkan...pemandu sempat keluar ke?

    ReplyDelete
  9. Alalalala..teruk jg tu..kompom menangis yg terpaksa membayar kerugian kereta ni

    ReplyDelete
  10. Adeh...
    Dahlah bukan owner yang bawak masa tu...
    Memang menangis lah kak...

    ReplyDelete
  11. Scarynye. Bahaya gak kn keje mcm tu..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!