Lagi foto balik kampung - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, March 28, 2013

Lagi foto balik kampung

Assalamualaikum

Nak share lagi foto2 semasa di kampung....layannnnn


Dataran Bengkoka, Pitas.....satu jam perjalanan daripada Kota Marudu, Kampung ku....



 Pokok yang memang setia menunggu kami pulang ke kampung.....



 Pantai Tanjung Batu, opppss bukan yang di Lahad Datu tapi di Kota Marudu



 On the way balik rumah di kampung.....



 Gersang tapi indah.....



Sawah padi di waktu subuh.....kabus masih menyelaputi pandangan masa ni...



Jeti di Tanjung Batu, Kota Marudu


Misssss you my Kampung.....



Foto : Credit to Hubby

19 comments:

  1. wahh !
    kagum dgn ciptaan allah
    cantik2 caption nie dik !

    ReplyDelete
  2. Cantiknya gambar2 ni mia. Indah sungguh ciptaanNYA.

    ReplyDelete
  3. wah cantik2 picture ni Mia..
    pernah smpai Pitas & Kota MArudu dulu..kalik pernah ni lalu jalan ni..ingat2 lupa sdh..hehe..

    ReplyDelete
  4. subhanallah..cantiknya!!
    gambar sgt cantik. guna kamera mahal ni. hehehe

    ReplyDelete
  5. Cantiknya gambar2 yg diambil tuh..cantik jgklah pemandangan yg asal kan..nyama sungguh suasana kampung...nak balikkkkkk

    ReplyDelete
  6. Waa...betul2 cantik oo kmpg ko kan Mia..heheh

    ReplyDelete
  7. macam terasa nak pegi pulak Mia... ^_^ boleh jadi tourist guide ker?

    ReplyDelete
  8. Gambar2 sumer cantik...bestnya suasana kampung

    ReplyDelete
  9. wow so nice. lapang jer hati bila tengok pemandangan camni.

    ReplyDelete
  10. kampung memang sentiasa dekat dihati..cantiknya kampung mia..ada laut ..ada sawah..

    ReplyDelete
  11. inda kita terjumpa time cuti ni kan mia..sibuk berjalan bah semua..hehe

    ReplyDelete
  12. Suka sangat tengok gambar2 hasil hubby akak ni......
    Cantik....

    ReplyDelete
  13. Suka pic yg ada pokok menunggu tu...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!