Skip to main content

JOM JADI GENG BUI

Assalamualaikum......
*
*
*
*
*
*
*
tadi tengah2 blogwalking, terjumpa segmen ni pulak.....actually sepanjang 'berkecimpung' dalam dunia blog ni (macam artislah pulak) pertama kalinya join segmen macam ni......saja suka-suka join segmen ni dan sambil2 tu menambahkan lagi rakan-rakan blog ni.....selain dapat kongsi2 cerita, banyak maklumat yang boleh kita dapat....(^__^)
*
*
Oklah sapa-sapa yang mo join segmen ni, pegi saja ke blog cik bui dan ikut ja arahan di bawah ni....senang jer 
*
1) Letak header blog yang macam di atas tu dalam entry ko orang
2) Letak tajuk JOM JADI GENG BUI
3) Lepas tu tinggalkan link ko orang di ruangan komen entry tu
*
*
Senang kan.....sambil2 kita menambah 'geng2', mana tahu terpiliih sebagai salah satu daripada 5 orang yang akan mendapat hadiah misteri......so cepatan sebab tarikh tutup dia pada 30 October 2012 jam 11.59 malam.......

Comments

  1. tq singgah blog saya:)
    salam perkenalan yer

    ReplyDelete
  2. salam kenal...done following u..ukhwah fillah insyaAllah...

    ReplyDelete
  3. mamawaiz & izzah...thanks sebab sudi kunjung ke sini....

    ReplyDelete
  4. Terima kasih adik pokok manggis...(^_^)

    ReplyDelete
  5. TERIMA KASIH SUDI JOIN DAN SELAMAT MENJADI GENG BUI..^_^

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama,ayu folo sini ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    BTW, jomlah memeriahkan GA nie kalau ada kelapangan,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama..singgah n follow sekali..=))



    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  9. Hai,saya dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  10. dtg membalas kunjungan dri segemn sama...done follow#79

    ReplyDelete
  11. Hana singgah dr segmen yg sama :) thanks follow Hana.. Hana follow balik ^^

    ReplyDelete
  12. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa