JOM JADI GENG BUI - Mia Kassim

Latest

BANNER 728X90

Saturday, October 13, 2012

JOM JADI GENG BUI

Assalamualaikum......
*
*
*
*
*
*
*
tadi tengah2 blogwalking, terjumpa segmen ni pulak.....actually sepanjang 'berkecimpung' dalam dunia blog ni (macam artislah pulak) pertama kalinya join segmen macam ni......saja suka-suka join segmen ni dan sambil2 tu menambahkan lagi rakan-rakan blog ni.....selain dapat kongsi2 cerita, banyak maklumat yang boleh kita dapat....(^__^)
*
*
Oklah sapa-sapa yang mo join segmen ni, pegi saja ke blog cik bui dan ikut ja arahan di bawah ni....senang jer 
*
1) Letak header blog yang macam di atas tu dalam entry ko orang
2) Letak tajuk JOM JADI GENG BUI
3) Lepas tu tinggalkan link ko orang di ruangan komen entry tu
*
*
Senang kan.....sambil2 kita menambah 'geng2', mana tahu terpiliih sebagai salah satu daripada 5 orang yang akan mendapat hadiah misteri......so cepatan sebab tarikh tutup dia pada 30 October 2012 jam 11.59 malam.......

15 comments:

  1. tq singgah blog saya:)
    salam perkenalan yer

    ReplyDelete
  2. salam kenal...done following u..ukhwah fillah insyaAllah...

    ReplyDelete
  3. mamawaiz & izzah...thanks sebab sudi kunjung ke sini....

    ReplyDelete
  4. Terima kasih adik pokok manggis...(^_^)

    ReplyDelete
  5. TERIMA KASIH SUDI JOIN DAN SELAMAT MENJADI GENG BUI..^_^

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama,ayu folo sini ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    BTW, jomlah memeriahkan GA nie kalau ada kelapangan,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama..singgah n follow sekali..=))



    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  9. Hai,saya dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  10. dtg membalas kunjungan dri segemn sama...done follow#79

    ReplyDelete
  11. Hana singgah dr segmen yg sama :) thanks follow Hana.. Hana follow balik ^^

    ReplyDelete
  12. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!