Skip to main content

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage. 



Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes.


As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Director says, “The world is changing, cultures evolving, but a customary ritual remains. Mooncakes have always been a festive souvenir, meant to be gifted and savoured in the fullest and brightest of Mid-Autumn moonlight. Let’s celebrate treasured moments joint by this festive delicacy, with loved ones near and especially those afar”.


Make it a gift to behold with our medley of traditional baked mooncake flavours, including the classics Pure Lotus, White Lotus, Pandan Lotus, Red Bean and Mixed Nuts. For those seeking a unique Mid-autumn palate, a premium selection featuring special flavours such as Dragon Fruit Lotus, Tiramisu Lotus, Pumpkin Lotus, and Durian Lotus are also available.





The pricing of mooncakes are as follows:


Hilton Kuala Lumpur (16 July – 26 Sep 2021)

Traditional Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM138 nett

Fixed flavours:

Baked White Lotus Paste

Baked Lotus Paste with Single Yolk 

Baked Pandan Lotus Paste with Single Yolk

Baked Red Bean Paste with Almond Flakes

Bank partnership and bulk purchase discounts apply. 

For more information, call us at +603 2264 2264, or shop online at www.takeus-home.com/hilton-kl.    


Hilton Kuching (1 August – 21 Sep 2021)

Traditional Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM138+

A choice of: 

Baked White Lotus Paste

Baked Lotus Paste with Single Yolk

Baked Pandan Paste with Single Yolk

Baked Red Bean Paste with Almond Flakes

Baked Mung Bean with Single Yolk

Prices are subject to prevailing government taxes.

Bank partnership, loyalty card, and bulk purchase discounts apply. 

For more information, call Hilton Kuching at +6082 223 888, or shop online at www.takeus-home.com/hilton-kuching.   



Hilton Kota Kinabalu (2 August – 21 Sep 2021)

Traditional Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM110

Fixed flavours: 

Baked Pure Lotus

Baked Pure Lotus with Single Yolk

Baked Pandan Lotus with Single Yolk

Baked Red Bean

Bank partnership and membership discounts apply. 

For more information, call Hilton Kota Kinabalu at +6088 356 000, or visit www.eatdrinkhilton.com/special-offers/mooncakes-at-hilton/ 



DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur (Until 21 Sep 2021)

Traditional Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM138 nett

Fixed flavours: 

Baked Pure Lotus

Baked Black Sesame Lotus

Baked Red Bean Paste

Baked Durian Lotus

Premium Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM138 nett

A choice of:

Baked Pure Lotus with Single Yolk
Baked Pandan Lotus with Single Yolk
Baked Green Tea Lotus with Single Yolk
Dragon Fruit Lotus with Single Yolk
Baked Mixed Nut
Bank partnership and membership discounts apply. 
For more information, call DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur at +603 2172 7272, or visit www.eatdrinkhilton.com/special-offers/mooncakes-at-hilton/ 


DoubleTree by Hilton Melaka (Until 21 Sep 2021)
Traditional Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM138 nett
Fixed flavours: 
Baked White Lotus Paste
Baked Lotus Paste with Single Yolk
Baked Pandan Paste with Single Yolk
Baked Red Bean Paste with Almond Flakes
Signature Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM148 nett
Fixed flavour: 
Baked Pandan Coconut with Single Yolk
Premium Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM150 nett
Fixed flavour:  
Baked Durian Lotus with Single Yolk
Bank partnership, early bird promotion, and bulk purchase discounts apply. 
For more information, call DoubleTree by Hilton Melaka at +606  222 3333, or visit www.eatdrinkhilton.com/special-offers/mooncakes-at-hilton/ 


DoubleTree by Hilton Johor Bahru (1 August - 21 Sep 2021)
Traditional Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM98 nett
A choice of:
Baked Pure Lotus 
Baked Pure Lotus with Single Yolk
Baked Red Bean
Baked Black Sesame Lotus
Baked Green Tea Lotus
Baked Tiramisu Lotus
Baked Pumpkin Lotus
Baked Durian Lotus
Bank partnership and early bird promotion discounts apply.
For more information, call DoubleTree by Hilton Johor Bahru at +607 268 6868, or visit www.eatdrinkhilton.com/special-offers/mooncakes-at-hilton/ 

 
Hilton Garden Inn Kuala Lumpur - South (Until 21 Sep 2021)
Traditional Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM138 nett
Fixed flavours:
Baked White Lotus Paste
Baked Lotus Paste with Single Yolk
Baked Pandan Paste with Single Yolk
Baked Red Bean Paste with Almond Flakes
Bank partnership, loyalty card, and bulk purchase discounts apply. 
For more information, call Hilton Garden Inn Kuala Lumpur - South at +603 2771 6888, order via WhatsApp at www.wa.link/fixbgr or visit www.eatdrinkhilton.com/special-offers/mooncakes-at-hilton/ 


Hilton Garden Inn Puchong (Until 21 Sep 2021)
Traditional Baked Mooncakes Box Set (4 pieces) – RM138 nett
Fixed flavours:
Baked White Lotus Paste
Baked Lotus Paste with Single Yolk
Baked Pandan Paste with Single Yolk
Baked Red Bean Paste with Almond Flakes
Bank partnership, loyalty card, and bulk purchase discounts apply. 
For more information, call Hilton Garden Inn Puchong at +603 8084 1299, or visit www.eatdrinkhilton.com/special-offers/mooncakes-at-hilton/ 




Comments

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa