Gembira memanjang - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, June 16, 2016

Gembira memanjang

Assalamualaikum

Salam ramadan ke-11




Aku bagi korang tengok gambar ni ... hepi ja kan .. (^__^) Aku tengah santai-santai melepek depan tv tetiba nampak pemandangan camni, haruslah dicapture gitu. 

Mula-mula tu Damia sorang yang nyanyi kat depan kipas tu, mungkin yang lain nampak cam best, terus abang-abang dan sepupunya join sekali. Ambik ko bergema rumah atuk dengan suara robot cute hehe

Ingat terus zaman budak-budak kita kan. Happy memanjang tak payah pikir apa-apa gitu. 




Note : Setelah 2 hari demam hari ni aku dah ok ... alhamdulillah. Dapat berpuasa dengan selesa. 



12 comments:

  1. macam tulah budak-budak kan...mcm nak kembali pada budak2 pulak...x perlu nak memikirkan pasal masalah...hahha

    ReplyDelete
  2. zaman sue kecik2 dulu pun suka buat macam tu juge :)

    ReplyDelete
  3. Hihi... kita pun dulu buat macam mereka ini juga kan Mia
    Rasa akak semua kita pun pernah buat:)

    ReplyDelete
  4. seronok main gitu. bulan puasa tak boleh main sangat nanti letih.

    ReplyDelete
  5. seronok main depan kipas tu mia .Anak akak Iman pun suka buat apatah lagi dia tengok kat Upin Ipin tu..

    ReplyDelete
  6. Untung jadi budak-budak ni. Tak payah susah hati nak fikir banyak perkara. Happy aje. Dari bangun pagi sampai tidur malam. Dalam mimpi pun masih senyum lagi!

    ReplyDelete
  7. memang seronok sangat tu, betul zaman kanak2 paling best tak perlu fikir apa2 happy je kan

    ReplyDelete
  8. Arwah nenek pula selalu marah kalau buat begitu.. huhu.. tapi main juga.. haha..

    ReplyDelete
  9. budak2 memang cenggitu naluri nya yg selalu nak happy je
    kita orang dewasa ni yg selalu ada problem macam2 haha
    kejab gumbira kejab sedih
    itulah orng suka berbalik zaman dulu2 zaman kanak2 yg happpyyyyy je

    ReplyDelete
  10. Mmg nostalgia ni...seronok sangat kalau dapat dengar suara yg menggigil gigil tu

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!