Dah hujung tahun rupanya - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, December 7, 2015

Dah hujung tahun rupanya

♡Assalamualaikum♡

Okeh muncul2 dah hujung tahun rupanya. Bulan akhir tahun 2015. 
Azam tahun ni dah capai ke? -soalan klise gitu- aku ?? Jujur memang belum tercapai. Apa azam tu, biarlah rahsia ...

Bila dah semakin meningkat umur ni, blog pun agak sendu sedikit tapi belum lagi sampai ke tahap nak stop.
Bila ada kesempatan menulis, aku tulis. Kalau ada yang nak dikongsi, aku kongsikan di sini.

Minggu lalu aku ambik cuti 3 hari dari hari rabu tu. Cuti 5 hari tu aku manfaatkan sepenuhnya bersama hubby dan anak2. 
Maklumlah dorang kan sedang bercuti sekolah, aku pula dah apply awal2 cuti khas untuk bersama mereka.

Kitaorang tak pergi bercuti jauh pun .. sini2 juga bah kami jalan. 
Semalam di Beringgis Beach Resort, Papar dan semalam di Pulau Labuan. 
Nanti aku kongsikan di post seterusnya. 
5 hari tu memang padat aktiviti kami, penat tak usah cakap ... memang penat. Tapi kata orang penat yang sangat berbaloi. 

Minggu ni pula terpaksa berjauhan sekejap dengan anak2 dan hubby. 
Umi nak kerja ... ada course di kota metropolitan -KL- ikut hati malas nak pergi tapi dah namanya kerja. Huhu

Sebelum sambung kerja ni aku hadiahkan sekeping gambar yang menampakkan aku sangat tinggi hehe

♢Lokasi :Muzium Chimney, WP Labuan♢



4 comments:

  1. Bila yg jadi tukang ambil gambar seorang pakar memang cantiklah jadinya Mia
    Kakak pun cuti sekolah kali ini tak kemana pun.

    ReplyDelete
  2. Bila sebut ttg umur dan blog...pernah terfikir...tp sayang lah kalau tak nukilkan di sini...ia ibarat satu rasa hati yang di lontarkan disini bersama memori...mana tahu esok itu adalah ajal....maka selagi ada upaya...kita share yg baik2...

    ReplyDelete
  3. Emm...okje mmg tak pasang azam tiap tiap tahun Mia hihi....
    Mcm org tertinggi didunia je gayanya hihi... Apa yg bestnya kat Pulau Labuan tu Mia?

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!