Bulan Kelahiran - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, October 2, 2015

Bulan Kelahiran

Assalamualaikum

Nda sedar masuk bulan oct sudah. Pejam celik pejam celik jak dah sampai hujung tahun. 
Syukur masih dicelikkan lagi ...

Aku sejak 2 menjak ni dah semakin sibuk. Blog pun terabai jak, tidak seperti dulu. Hari2 ko menghadap blog. 
Sekarang ni, nak update 2 3 post dalam seminggu pun tak sempat. Apalagi nak update hari-hari. Huhu
Tapi dalam tak update tu, ada juga rezeki masuk. Thanks Zalora! Lain hari kita collaborate lagi. 
Actually ada cerita tentang Zalora ni tapi nantilah ye, yang penting thanks for good service Zalora!

Masuk bulan ni, terasa diri semakin kertu. Bukan aku saja, hubby pun sama. Dah semakin menginjak ke usia sangat dewasa hehe
Bulan ni bulan kelahiran aku, hubby dan Damia. So sekali harung sambut birthday. Jimat tak nembazir kihkihkih.

Ok boss aku dah panggil tu so lain hari kita sambung cerita lagi .. bai!

Belanja gambar budak pompuan yang nak masuk 4 tahun ni. 

tak sedar dah semakin besar anak dara kenit ni. Ni hasil make up kawan2 hubby. Hehe



9 comments:

  1. Happy birthday semuanya:)
    Amboi adik lipstik merahnya haha..
    Cantik/comel Damia ni Mia..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir utk semua yg meraikan..
    Terserlah kecomelan besday girl tu dengan lipstik... kemain merah tu..
    Bertambah berseri dan comey jer :)

    ReplyDelete
  3. Salam jumaat..
    Selamat hari lahir semuanya...:)

    ReplyDelete
  4. happy birthdayyy !!!! tomey nya dia dengan lipstik tu

    ReplyDelete
  5. Atie pun baru nak start balik ni..mood berblog merudum lah Mia..makin menjadi malas nya...huhu...
    amboi si cantik manis ni... solek sakan no... comell bah...:)

    ReplyDelete
  6. bibir tu merah sangatla makngah ., ;p

    ReplyDelete
  7. Happy birthday!!

    Blog saya dah terabai sebulan lebih....hahaha...hari ini baru nak start aktif balik, harapnya! haha

    ReplyDelete
  8. Happy Bezday you alls.....moga you alls semuanya dlm rahmat Allah. Gitulah adanya....yg kecik semakin besar, yg muda semakin tua, yg tua semakin kerepot huhu......Redho ajelah weyh....

    Si Damia ni mcm muka hubby kot ek....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!