Baru dapat ruang bernafas - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, October 30, 2015

Baru dapat ruang bernafas

Assalamualaikum

Asal muncul balik di blog, korang paham-pahamlah ... Cuti lagi. Nda abis2 clearkan cuti ni hehe. 
Tu lah boss awal tahun tak nak approvekan cuti, kan dah balik2 cuti hujung tahun (padahal aku memang suka pun cuti hujung tahun .. anak2 dan hubby dah relaks sikit sebab dah nak dekat cuti sekolah).

Cuti cuti juga tapi end of year ni aku memang sangat sibuk. Nak abiskan semua keja yang patut disettlekan tahun ni, tak naklah bawa tahun depan pula ..

Sebab tu lah kalau aku cuti barulah dapat ruang bernafas sikit. Barulah boleh relaks2 kejap sambil update blog dan minum kopi. :P

Banyak cerita nak update tapi nantilah ye. Aku nak dating dengan en hubby yang juga cuti hari ni ...  dating kat restoran india jak.
bai!

Model Gong .. hehe



6 comments:

  1. Lama Mia ndak muncul... hehehe... moga semuaya di permudahkan ya...
    cantikkk model gong... :)

    ReplyDelete
  2. wah syoknya dpt dating ngan hubby.
    comel model gong :)

    ReplyDelete
  3. Tak sia sia jadi model gong, bini comel hihi

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!