Selamat Hari Lahir Shamzi! - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, July 28, 2015

Selamat Hari Lahir Shamzi!

Assalamualaikum

Dah dekat sebulan berlalu baru sempat nak update. Bukan sengaja tapi busy yang amat sangat. Sorilah Shamzi, Umi tak update sini tapi Umi ingat hari lahir Shamzi.
30 Jun yang lalu genaplah 7 tahun umur Shamzi Dzukifly. Tak sedar budak lelaki yang sangat cengeng ni dah 7 tahun rupanya. Mana tak cengengnya sejak dari baby tak hilang-hilang. Risau Umi dan Baba. Time tidur jak dia diam, buka mata mesti nangis. Sampai kami nak buat cam Ahmad Albab dah ketuk-ketuk pintu. 

Sampailah umur dah 7 tahun ni, walaupun dah tak kerap tapi cengengnya tak hilang lagi. Gaduh dengan Shumi, nangis .. gaduh dengan Damia nangis, aku marah jak pun, nangis ... ish ish ish

Nda apalah Shamzi, Umi harap cengeng tu akan hilang seiring dengan umur mu. 
Umi doakan Shamzi dipanjangkan umur, sihat selalu, berjaya dalam hidup dunia dan akhirat .... amin.



Sambut hari lahir Shamzi di kampung sambil buka puasa bersama-sama dengan atuk dan opah di kampung. 
Kek besar dari orangnya ... hehe Shamzi ni aktif sikit, tu badan cekeding sikit tapi makan boleh tahan. 2 pinggan juga abis :P


4 comments:

  1. happy bufday shamzi. semoga menjadi anak yang soleh ye :)

    ReplyDelete
  2. Haooy birthday Shamzi, takpa la budak lelaki cengeng, jiwanya sensitif, untung la bakal bini ko nanti hehehehe.

    ReplyDelete
  3. Happy birthday to you shamzi ☺

    ReplyDelete
  4. Happy Bezday Shamzi....moga jadi anak soleh yer...
    Inilah rupanya budak yg cengeng sangat tu ek...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!