Wordless Wednesday # 77 - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, April 1, 2015

Wordless Wednesday # 77

Assalamualaikum






Pameran sport car di sekitar Lot 10 Bukit Bintang dan Pavillion. 


Puan Blog selfie sedikit dengan keta kaler putih tu


Note : Cuti hari ni. Nak sambut GST kihkihkih




8 comments:

  1. Mia, lain kali kalau nak ke mari, roger awal-awal ok? Berapa kali dah ni terlepas waktu ni... hik hik hik... lepas ni ada turun KL lagi ke nda ada bah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ... ni kelam kabut Farah. Last minit kena pegi training. 2 hari jak. Memang x sempat jumpa lagi2 waktu bekerja. Okeh2 lain kali aku roger awal2 :D

      Delete
  2. hamboi, kerlas ko cuti di hari gst... kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harusss tu beb ... tanda sokongan katanya kihkihkih

      Delete
  3. bila la dapat naik keta macam tu..huhu

    ReplyDelete
  4. Alkisahnya di sanun 😀
    Ole2 kereta boleh?

    ReplyDelete
  5. Elehh.... sajalah tu nak tunjuk spek baru hihi....
    Mak ai cantiknya keta, kalaulah mak dapat try henjut sekali, alangkah bestnya.
    Ada kursus lagi ke?

    ReplyDelete
  6. cuci mata kejap tengok keter-keter ni...hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!