Demi anak, ayah sanggup buat apa sahaja - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, March 16, 2015

Demi anak, ayah sanggup buat apa sahaja

Assalamualaikum





Sumber : Facebook/Architecture & Design

Hahahaha .... cumilnya. Berapa ramai bapa-bapa yang di luar sana sanggup 'dikerjakan' oleh anak perempuannya cam dalam gambar2 di atas tu. Yang paling comel gambar last tu ... soooooooo cute. Badan sado tapi sanggup makan dengan anaknya di meja cumil kaler pink tu. 


Note : Sedang bercuti temankan hubby dan anak2 yang cuti sekolah. Happy holiday!





7 comments:

  1. hahah..nampak kelakar..wana suka tengok yang dimekapkan dan cat kuku tu..;p jarang ada ayah yang sanggup dikerjakan..kekeke..

    ReplyDelete
  2. memang betul pun mia... sanggup balik dari jauh walaupun dah lewat semata-mata demi anak... ayah juga kasih sayangnya tidak kurang dari ibu kan? makanya hargailah ayah...

    ReplyDelete
  3. Alahai kiutnya, lg2 yg tolong warnakan kuku kaki ayahnya ^^

    ReplyDelete
  4. Lelaki ni jangan tak tau kadang, sayang dia dgn anak ni melebihi sayang mak. Apa pun mmg cumil merekakan Mia melayan anak memasing

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!