UMS pulangkan balik duit cagaran - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, October 13, 2014

UMS pulangkan balik duit cagaran

Assalamualaikum


Ni kira khidmat masyarakatlah.....tolong panjangkan notis yang dikeluarkan oleh pihak UMS baru-baru ni. 
Kepada bekas pelajar UMS bermula dari tahun 1997, diminta untuk menghubungi pihak UMS bagi urusan pemulangan wang cagaran yang dibayar semasa mula-mula mendaftar belajar dahulu.
Penama yang tersenarai diminta memberikan butiran diri dan no akaun bank ke FB Page UMS atau email ke alamat yang seperti tertera dalam notis di atas. 

Senarai bekas pelajar korang boleh lihat di sini



Note : Aku dan hubby juga salah seorang daripada senarai bekas pelajar tersebut. Dah lupa tentang wang cagaran dan jumlahnya. Dah lama tu, 10 tahun lebih tinggalkan UMS. Baru dorang pulangkan balik....
Tapi tak pa lah...rezeki kan, ambik je lah. (^_^)



**********************************************************************************************************

YANG MENARIK | Lihat Tempat-Tempat Menarik untuk Mereka yang Kaki Selfie





10 comments:

  1. sALAM Mia.. wahh bagus info ni..boleh aku panjangkan dgn kawan2 ku..ramai dari UMS.. tq Mia..:)

    ReplyDelete
  2. selamat pagi dan assalamualaikum
    singgah pagi

    ReplyDelete
  3. Oh bagusnya kan mia..walaupun lambat at least ada juga pihak ums pulangkan duit

    ReplyDelete
  4. hahahaha..bagus ni..
    takla di simpan terus duit bekas pelajar tu

    ReplyDelete
  5. Nasib ada NGO kat blog ni haha..... Banyak tak cagaran yg nak dia pulangkan tu Mia? Best gak tu...Kundasang lagilah gamaknya kita ni hehe

    ReplyDelete
  6. wah..dah lama tu, kalau saya mesti dah lupa..huhu.alhamdulillah,rezeki kan..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!