Skip to main content

CPUV berderet, masuknya tidak

Assalamualaikum




Bulan oktober ni agaknya Mr.Nuffnang kita terlebih baik hati. Ramai yang postkan tentang CPUV yang tetiba banyak berderet kat akaun Nuffnang masing-masing. 
Samalah juga dengan aku.....ada jugalah masuk, ada 10 sedang on going.
Berterima kasih ??? ya, memanglah aku berterima kasih tapi kan.......kalau iklan banyak tu tapi masyuuuknya tidak, tak berguna juga kan....huhu
Kadang2 tu bila dah habis tempoh, amount yang dikreditkan cuma RM 0.01 huhu
Mana taknya, iklan cuma muncul di tengah malam.....waktu orang sedang tidur, kebarangkalian untuk orang baca blog waktu ni cuma 2/10. 
Waktu puncak dimana ramai yang menghadap laptop masa tu untuk membaca blog.....yang keluar cuma burung tu jak....iklan yang berderet tu ntah kemana....
emmmmm

Tapi apa pun, tetap berterima kasih jugalah dengan Mr.Nuffnang kita ni. Sekurang-kurangnya dia tak lupa blog picisan ni. (^_^)




Note : Mr.Nuffnang.....bila nak bagi iklan advertorial pulak...hehe



Comments

  1. biasalah mia,saja nak buat gempak...nak tipu blogger la tu..tengok je sebulan nie

    ReplyDelete
  2. Yer btl tue.. nuffnang mcm saja nk sedap kan hati kita jer..huhuhu.. yg msuk mmg byk..tp mandul jer..

    ReplyDelete
  3. Sue pun baru je dpt cpuv....x leh nk komen byk sbb hasil ciput je..

    ReplyDelete
  4. same la akak..huhu..tpi brsyukur jugak lah dia nk masuk ikln kat blog buruk kite..huhu..

    ReplyDelete
  5. ada baca di N3 org lain, konon ada masalah teknikal tu yg ramai dpt cpuv.. aku pn byk dpt Mia..huhu... apa pun tahniah. .:)

    ReplyDelete
  6. Insyallah nanti dapat juga akak. Tahniah yea.

    ReplyDelete
  7. He he.... alhamdulillah... adalah rezeki tu nanti

    ReplyDelete
  8. saya yang x pernah2 dpt be, tibe2 kali ni dapat..1st time huhu..

    ReplyDelete
  9. lama rasanya x singgah sini...tahniah mia...harap2 byk iklan tu yg lekat lama2...

    2 promoted content tuk mia..

    ReplyDelete
  10. hehehe. betul kak.
    cpuv banyak, tapi hasilnya berape sen je.

    ReplyDelete
  11. owhh dah selalu sangat jadi kat saya macam ni, sebab tu tak kisah pun dapat berderet or kosong huhuhu.

    ReplyDelete
  12. Betullah Mia...berderet je lebih tapi burung yg banyak keluar ...kenapa yeh? Sama gak ngan OKje...

    ReplyDelete
  13. takpelah sis kalau ada iklan nanti saya tolong klik :)

    ni pun ada churp churp aje..

    ReplyDelete
  14. Berederet² tu. Tapi even dah lama menari², amount tak sampai singgit. Tapi tetap bersyukur jugak.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa