CPUV berderet, masuknya tidak - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, October 11, 2014

CPUV berderet, masuknya tidak

Assalamualaikum




Bulan oktober ni agaknya Mr.Nuffnang kita terlebih baik hati. Ramai yang postkan tentang CPUV yang tetiba banyak berderet kat akaun Nuffnang masing-masing. 
Samalah juga dengan aku.....ada jugalah masuk, ada 10 sedang on going.
Berterima kasih ??? ya, memanglah aku berterima kasih tapi kan.......kalau iklan banyak tu tapi masyuuuknya tidak, tak berguna juga kan....huhu
Kadang2 tu bila dah habis tempoh, amount yang dikreditkan cuma RM 0.01 huhu
Mana taknya, iklan cuma muncul di tengah malam.....waktu orang sedang tidur, kebarangkalian untuk orang baca blog waktu ni cuma 2/10. 
Waktu puncak dimana ramai yang menghadap laptop masa tu untuk membaca blog.....yang keluar cuma burung tu jak....iklan yang berderet tu ntah kemana....
emmmmm

Tapi apa pun, tetap berterima kasih jugalah dengan Mr.Nuffnang kita ni. Sekurang-kurangnya dia tak lupa blog picisan ni. (^_^)




Note : Mr.Nuffnang.....bila nak bagi iklan advertorial pulak...hehe



14 comments:

  1. biasalah mia,saja nak buat gempak...nak tipu blogger la tu..tengok je sebulan nie

    ReplyDelete
  2. Yer btl tue.. nuffnang mcm saja nk sedap kan hati kita jer..huhuhu.. yg msuk mmg byk..tp mandul jer..

    ReplyDelete
  3. Sue pun baru je dpt cpuv....x leh nk komen byk sbb hasil ciput je..

    ReplyDelete
  4. same la akak..huhu..tpi brsyukur jugak lah dia nk masuk ikln kat blog buruk kite..huhu..

    ReplyDelete
  5. ada baca di N3 org lain, konon ada masalah teknikal tu yg ramai dpt cpuv.. aku pn byk dpt Mia..huhu... apa pun tahniah. .:)

    ReplyDelete
  6. Insyallah nanti dapat juga akak. Tahniah yea.

    ReplyDelete
  7. He he.... alhamdulillah... adalah rezeki tu nanti

    ReplyDelete
  8. saya yang x pernah2 dpt be, tibe2 kali ni dapat..1st time huhu..

    ReplyDelete
  9. lama rasanya x singgah sini...tahniah mia...harap2 byk iklan tu yg lekat lama2...

    2 promoted content tuk mia..

    ReplyDelete
  10. hehehe. betul kak.
    cpuv banyak, tapi hasilnya berape sen je.

    ReplyDelete
  11. owhh dah selalu sangat jadi kat saya macam ni, sebab tu tak kisah pun dapat berderet or kosong huhuhu.

    ReplyDelete
  12. Betullah Mia...berderet je lebih tapi burung yg banyak keluar ...kenapa yeh? Sama gak ngan OKje...

    ReplyDelete
  13. takpelah sis kalau ada iklan nanti saya tolong klik :)

    ni pun ada churp churp aje..

    ReplyDelete
  14. Berederet² tu. Tapi even dah lama menari², amount tak sampai singgit. Tapi tetap bersyukur jugak.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!