Skip to main content

CPUV berderet, masuknya tidak

Assalamualaikum




Bulan oktober ni agaknya Mr.Nuffnang kita terlebih baik hati. Ramai yang postkan tentang CPUV yang tetiba banyak berderet kat akaun Nuffnang masing-masing. 
Samalah juga dengan aku.....ada jugalah masuk, ada 10 sedang on going.
Berterima kasih ??? ya, memanglah aku berterima kasih tapi kan.......kalau iklan banyak tu tapi masyuuuknya tidak, tak berguna juga kan....huhu
Kadang2 tu bila dah habis tempoh, amount yang dikreditkan cuma RM 0.01 huhu
Mana taknya, iklan cuma muncul di tengah malam.....waktu orang sedang tidur, kebarangkalian untuk orang baca blog waktu ni cuma 2/10. 
Waktu puncak dimana ramai yang menghadap laptop masa tu untuk membaca blog.....yang keluar cuma burung tu jak....iklan yang berderet tu ntah kemana....
emmmmm

Tapi apa pun, tetap berterima kasih jugalah dengan Mr.Nuffnang kita ni. Sekurang-kurangnya dia tak lupa blog picisan ni. (^_^)




Note : Mr.Nuffnang.....bila nak bagi iklan advertorial pulak...hehe



Comments

  1. biasalah mia,saja nak buat gempak...nak tipu blogger la tu..tengok je sebulan nie

    ReplyDelete
  2. Yer btl tue.. nuffnang mcm saja nk sedap kan hati kita jer..huhuhu.. yg msuk mmg byk..tp mandul jer..

    ReplyDelete
  3. Sue pun baru je dpt cpuv....x leh nk komen byk sbb hasil ciput je..

    ReplyDelete
  4. same la akak..huhu..tpi brsyukur jugak lah dia nk masuk ikln kat blog buruk kite..huhu..

    ReplyDelete
  5. ada baca di N3 org lain, konon ada masalah teknikal tu yg ramai dpt cpuv.. aku pn byk dpt Mia..huhu... apa pun tahniah. .:)

    ReplyDelete
  6. Insyallah nanti dapat juga akak. Tahniah yea.

    ReplyDelete
  7. He he.... alhamdulillah... adalah rezeki tu nanti

    ReplyDelete
  8. saya yang x pernah2 dpt be, tibe2 kali ni dapat..1st time huhu..

    ReplyDelete
  9. lama rasanya x singgah sini...tahniah mia...harap2 byk iklan tu yg lekat lama2...

    2 promoted content tuk mia..

    ReplyDelete
  10. hehehe. betul kak.
    cpuv banyak, tapi hasilnya berape sen je.

    ReplyDelete
  11. owhh dah selalu sangat jadi kat saya macam ni, sebab tu tak kisah pun dapat berderet or kosong huhuhu.

    ReplyDelete
  12. Betullah Mia...berderet je lebih tapi burung yg banyak keluar ...kenapa yeh? Sama gak ngan OKje...

    ReplyDelete
  13. takpelah sis kalau ada iklan nanti saya tolong klik :)

    ni pun ada churp churp aje..

    ReplyDelete
  14. Berederet² tu. Tapi even dah lama menari², amount tak sampai singgit. Tapi tetap bersyukur jugak.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc