Bermula Giveaway Ephyra Mialiana Fasa 2 - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, June 14, 2014

Bermula Giveaway Ephyra Mialiana Fasa 2

Assalamualaikum

Hari tu dah menang sekotak Ephyra dari GIVEAWAYEPHYRAMIALIANA kan, semalam hadiah telah selamat sampai ke empunya badan...:)

Sekotak Ephyra dan juga sehelai T-Shirt. Hari tu minta saiz L, sekali buka besarlah pulak. Tapi tak pa lah. Daripada dapat yang ketat.....hehe

So dengan rasminya cabaran Giveaway Ephyra Fasa ke 2 dengan rasminya bermula hari ini. Dah mula minum tadi pagi. Memula bau macam tak best pulak tapi bila minum....emmm sedap pulak rasanya. :) 


Good luck untuk 30 peserta Giveaway itu (termasuk aku lah tu hehe)




6 comments:

  1. goodluck kak! hhehe..leen punya esok kot sampai. pntai timur kan.. lewat sket ..hehe ^_^ selamat minum yaa hehe

    ReplyDelete
  2. Good Luck Mia..:)
    Sis pun sampai hari ni masih mengamalkan product Ephyra ni

    ReplyDelete
  3. Good luck MK...pas ni cantik gebus ye..

    ReplyDelete
  4. Selamat ber EPHYRA lah yer noks.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!