McDonald's Hello Kitty - The circus is coming to town! - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, May 10, 2014

McDonald's Hello Kitty - The circus is coming to town!

Assalamualaikum

Hellooooo there !! gitu, berhello-hello kononnya di pagi sabtu ni. Bukannnya apa, just to let you all know, especially for those Hello Kitty Fan out there, ada something special from McDonald's ... :D

Tada!!!

mcdsr1

Dengan setiap pembelian value meal korang boleh beli patung Hello Kitty ni dengan RM10.95 ataupun secara a la carte (patung je lah) dengan harga RM15.95.
Dan start jual 1st May hari tu.....so cepat-cepat pegi grab satu.

Nak info lebih lanjut ?? 








3 comments:

  1. tak nak lah patung tu..nak grab burger mcd jak...hihihi

    ReplyDelete
  2. comel2 lah patung nie yer...mahal jugak kan kecik2 gitu..

    ReplyDelete
  3. comel comel comel... tapi dah stop mengumpul, anak iolss is teruna..ha ha ha...kalau princess boleh jugak...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!