Yang ke-400 - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, April 26, 2014

Yang ke-400

Assalamualaikum

Selamat berhujung minggu korang semua. Hari ni tetiba tak da idea, tak tahu nak update apa. Nak bagi tahu apa yang aku buat hujung minggu ni, mesti semua pun tahu kan. Kalau dah bergelar mak mak ni, haruslah dengan rutin hariannya. Cuci baju bajan, kemas rumah, masak (ni pun kalau tak malas lah...hehe sebab hujung minggu kan hari makan di luar...:P)

Ok....sekadar nak berkongsi jumlah Followers blog picisan ni.....baru mencecah yang ke 400. Korang jangan gelak ye.....ye lah blog yang lain followernya dan mencecah ribu riban.....:D

Jom kita lihat follower aku yang ke 400 tu. Cik Adik Manis kita ni Liyliz YuSof 




Oklah TaTa......happy weekend!



4 comments:

  1. kih kih seronok lak kite .. inter frame dkt blog akak.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...semoga akan terus bertambah followernya...:)

    ReplyDelete
  3. weee...lawat kawasan duluuu...hihii

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat adik tu.... tahniah jugak buat awak Mia

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!