Bila tangan dah gatal - Mia - Memories of Mine

Latest

Sunday, April 20, 2014

Bila tangan dah gatal

Assalamualaikum

Bila tangan dah gatal
mulalah tergaru-garu......
mulalah nak cari krim salap sapu kat tangan agar lega rasa gatal
sapu-sapu sampai tangan dah jadi merah-merah
garu-garu sampai tangan dah ada kesan darah-darah....

emmm kalau tangan gatal yang tu memang ubatlah jawabnya

tapi bila tangan aku yang gatal
mulalah tertekan mouse cari ruangan design tu
mulalah try tukar font mana yang lebih kemas
mulalah tengok background colour yang lebih menarik
mulalah mencari template kononnya nak tengok blog lebih menyerlah
mulalah tukar sana sini kononnya nak tengok apa yang akan jadi kat rupa blog ini

dan hasilnya bila dah gatal tangan, blog dah berubah rupa
dah malas nak kembali ke wajah asal sebab ambik masa lama nak ubah sana sini
terima je lah dengan wajah baru blog yang tak seberapa ini

ni lah jadi bila tangan dah gatal (^_~)


Note : Happy sunday !



15 comments:

  1. Kalau gatal tangan kanan lak maybe ada fulus nak datang... Zumal singgah dr blog Mia Liana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sebab singgah sini.....kalau tangan gatal nak dapat fulus, alhamdulillah...hehe

      Delete
  2. ok jer mia tema nie ..redup jer gitu nampaknya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ummu....nak bagi orang selesa membacanya hehe

      Delete
  3. happy sunday ! ok gak tu bila tangan dah gatal, ingat nk dpt duit tadi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy sunday to you too CN.....hehe ok gak kalau tangan gatal nak dapat duit :D

      Delete
  4. Salam perkenalan dari saya Bahrain. Kali pertama singgah ke sini rasanya, Thanks sudi singgah di blog saya adarain.com.

    kalau tangan dah gatal memang macam tulah, banyak yang nak ubah, kadang2x sampai ke malam. hehehhe. Yang penting layout blog cantik, simple dan ringan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga....
      Tu lah kalau dah masuk ke ruangan design tu, mo berjam juga ubah sana sini..hehe

      Delete
  5. ada hari2nya, tangan kita akan gatal2 mcm ni.. hehe

    ReplyDelete
  6. pernah dulu skali kunun gatal tgn ni mau menukar2 ...skali bloglist sy ilang terus bah..terus sy tukar balik p asal..smpi skrg ndak berubah2..itu2 jg hehe..

    ReplyDelete
  7. Tangan kiri ker tangan kanan yg gatal? Klo tangan gatal tak per, jgn org yg gatal...hahaha...Ok jer blog ko no noks.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!