Doa untuk MH370 # Hari ke-5 - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, March 12, 2014

Doa untuk MH370 # Hari ke-5

Assalamualaikum



Semoga urusan mencari MH370 dipermudahkan olehNya...amin



Note : Minggu ni blog aku rasanya sunyi sepi. Aku tidak ada mood untuk bercerita seperti hari-hari biasa. Aku cepat emosi bila terjadi hal-hal sebegini walaupun aku tidak ada kaitan dengan mereka. Nanti aku bw 'rumah' korang pelan2 ye. Emosi tak stabil plus line tenet yang tersangatlah slow.
Sekarang ni hari-hari bila bangun pagi, apa yang aku terpikir selain family dan anak2, sudah dijumpai kah kapal MAS MH370 tu ?????







11 comments:

  1. Teruskan doa-doa kita Mia
    Kerana tiada kemampuan lain lagi yg boleh kita lakukan selain berdoa.

    ReplyDelete
  2. Aku pun samalah cam ko mia..pikiran manjang dok pikir psl MH370 nie..cepat2 jer nak bukak internet tgk berita terkini..mlm plak cam tertunggu2 berita tentang khabar baik sblm tidur tuh..

    ReplyDelete
  3. Amin...

    Sejujurnya... Aku x lena tdo... Smpai termimpi2...

    ReplyDelete
  4. Sama sama kita doa moga ada keajaiban

    ReplyDelete
  5. Samalah kita Mia..minggu ni mmg perasaan tu sedikit 'sayu & mandom"... mmg terkesan di hati lah sejak kehilangan MH370 ni...
    always pray for them...

    ReplyDelete
  6. Sama lah tu kak...mood cik blogging pun ke laut..baru hari ne kembali blogging lagi...hihihi
    CIk pun bangun-bangun jak buka facebook....baca berita terkini....

    ReplyDelete
  7. pray for MH370..moga pencarian dipermudahkn..mmg terasa sedih sayu stiap kali baca berita wlpn x kait mngsit dgn mereka kn Mia..

    Aduh..sama la ba ni Mia..trsngt la ciput..kdg sempat trlelap kijap mnggu hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!