Skip to main content

Nuffnang yang sepi

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Hari tu dah cerita di post ini tentang cek Nuffnang yang telah pun selamat aku bank in kan...tinggal nak tunggu dibelanjakan saja.. :D

Dah masuk bulan Februari, log in acc Nuffnang , hampeh...belum ada BE yang melekat untuk tahun 2014 ni. Rasanya bukan aku saja yang komplen tentang BE ni, aku ada juga terbaca post blogger yang lain tentang Nuffnang yang sedikit kedekut memberi BE pada tahun ni.
Rasanya macam betul juga, tahun lalu setiap bulan aku pasti akan menerima BE baru daripada Nuffnang.

Rasa kecewa tu memang ada, tapi kena berpikiran positif je lah.
Tak juga lah aku sampai nak bertukar syarikat yang lain pulak...Mungkin belum ada rezeki dari Nuffnang agaknya.





Selepas di cash out hari tu, jumlah yang tinggal hanya RM 25.02
BE terakhir yang aku dapat bulan 12 yang lalu, itu pun dah dicreditkan.
Belum ada rezeki BE untuk dinantikan hasilnya. Cuma bergantung kepada CPC. Jika bergantung semata2 kepada CPC, alamatnya bertahun lah baru dapat cash out kan balik...huhu

Sepi sungguh Nuffnang kali ni kan.....







Comments

  1. Nuffnang agak kedekut 2014 ni, ha ha ha... agak2 melampau tak statement Farah ni Mia? ^_*

    ReplyDelete
  2. 2014 ni nuffnang kedekut. grrrr. nina pun sunyi sepi gk ni

    ReplyDelete
  3. mmg pun Mia...biaq pilah.....maleh nak fikir.....boleh gitu?
    Insyaallah ada rezeki nanti berderet deretlah tu...

    ReplyDelete
  4. erm! blog ku lagi lah sepi..sunyi Mia...haha.. mmg ramai yg komplen, BE sunyi skrg ni... ekonomi merudum kalik....hehe

    ReplyDelete
  5. yg kupunye pun sepi jgk mia..agaknya nuffnang tak dpt byk jobs kot nak bg...

    ReplyDelete
  6. Kakak rasa lepas CNY baru pulih balik sebab ramai yg mengeluh yg samalah Mia..

    ReplyDelete
  7. tu lah pasal kak mia..knapa dgn nuffnang nie?huhu

    ReplyDelete
  8. Yang klik link nuffnang kurang kot. Kena buat catatan berkaitan Nuffnang kot (catatan bodek2 gitu),buat ada tarikan SEO. Try letak kode hmtl nuffnang di akhir catatan blog. Mane tau b+ tertarik nak klik link nuffnang tu.

    ReplyDelete
  9. ya kan....nuffnang cik pun belum ada lagi ne sangkut..
    bagus kak mia dah cash out..cik ne belom penah lagi cash out :(

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa