Nuffnang yang sepi - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, February 4, 2014

Nuffnang yang sepi

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Hari tu dah cerita di post ini tentang cek Nuffnang yang telah pun selamat aku bank in kan...tinggal nak tunggu dibelanjakan saja.. :D

Dah masuk bulan Februari, log in acc Nuffnang , hampeh...belum ada BE yang melekat untuk tahun 2014 ni. Rasanya bukan aku saja yang komplen tentang BE ni, aku ada juga terbaca post blogger yang lain tentang Nuffnang yang sedikit kedekut memberi BE pada tahun ni.
Rasanya macam betul juga, tahun lalu setiap bulan aku pasti akan menerima BE baru daripada Nuffnang.

Rasa kecewa tu memang ada, tapi kena berpikiran positif je lah.
Tak juga lah aku sampai nak bertukar syarikat yang lain pulak...Mungkin belum ada rezeki dari Nuffnang agaknya.





Selepas di cash out hari tu, jumlah yang tinggal hanya RM 25.02
BE terakhir yang aku dapat bulan 12 yang lalu, itu pun dah dicreditkan.
Belum ada rezeki BE untuk dinantikan hasilnya. Cuma bergantung kepada CPC. Jika bergantung semata2 kepada CPC, alamatnya bertahun lah baru dapat cash out kan balik...huhu

Sepi sungguh Nuffnang kali ni kan.....







12 comments:

  1. Nuffnang agak kedekut 2014 ni, ha ha ha... agak2 melampau tak statement Farah ni Mia? ^_*

    ReplyDelete
  2. 2014 ni nuffnang kedekut. grrrr. nina pun sunyi sepi gk ni

    ReplyDelete
  3. mmg pun Mia...biaq pilah.....maleh nak fikir.....boleh gitu?
    Insyaallah ada rezeki nanti berderet deretlah tu...

    ReplyDelete
  4. erm! blog ku lagi lah sepi..sunyi Mia...haha.. mmg ramai yg komplen, BE sunyi skrg ni... ekonomi merudum kalik....hehe

    ReplyDelete
  5. yg kupunye pun sepi jgk mia..agaknya nuffnang tak dpt byk jobs kot nak bg...

    ReplyDelete
  6. Kakak rasa lepas CNY baru pulih balik sebab ramai yg mengeluh yg samalah Mia..

    ReplyDelete
  7. tu lah pasal kak mia..knapa dgn nuffnang nie?huhu

    ReplyDelete
  8. Yang klik link nuffnang kurang kot. Kena buat catatan berkaitan Nuffnang kot (catatan bodek2 gitu),buat ada tarikan SEO. Try letak kode hmtl nuffnang di akhir catatan blog. Mane tau b+ tertarik nak klik link nuffnang tu.

    ReplyDelete
  9. ya kan....nuffnang cik pun belum ada lagi ne sangkut..
    bagus kak mia dah cash out..cik ne belom penah lagi cash out :(

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!