Menang Segmen : My Best Entry Bubblynotes.com - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, February 7, 2014

Menang Segmen : My Best Entry Bubblynotes.com


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!





Tak sangka terpilih sebagai seorang pemenang dalam Segmen Cik Farah  hari tu. Terima kasih daun keladi yekk Farah dan juga pakcik random...hehe
Sekarang ni tengah godek2 entri lama yang paling besssttt untuk cik Farah reviewkan. Harap-harap cik Farah kita tu tak pening lah membaca entri aku yang ntah apa2 tu kan.....



Note : Ini blog rojak so entri nanti yang akan direview pun haruss entri rojak :p hehehe



8 comments:

Komen seikhlas hati ... Thanks!