Kemas Kini Blog - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, February 24, 2014

Kemas Kini Blog

Assalamualaikum

Perasan kan, ada sedikit perubahan kat blog ni?
Sedikit jak, bukannya perubahan yang besar pun. Aku tambah 'Pages' kat blog ni agar ianya nampak kemas sedikit. Memudahkan pembaca blog ni katanya ada ke pembaca blog hehe




Letaklah konon page-page yang berkenaan. Korang klik je mana yang berkenan. Nak berkenalan dengan Puan punya blog ke, nak ke blog warna warni tu ke atau nak buat ibadah qurban? dipersilakan mengklik. 
Page2 tu akan sentiasa dikemaskini kan.




Note : Jangan lupa juga klik kalau ternampak iklan liptip tu ye......Thanks!



5 comments:

  1. dah perasan dah sebelum ni, tapi ingatkan perasaan saya jak masa tu, indeed lebih kemas dan teratur, good job :) saya ni bila la nak kemaskan blog jugak, bersepah dah rasanya.

    ReplyDelete
  2. Tahniah bwajah baru..br dpt mood br n brsmgt bila tgk blog cntik kan? Hehe

    ReplyDelete
  3. cantik , kemas...Tahniah lah berjaya mengemas kini blog ni...bunda tak berapa nak pandai...

    ReplyDelete
  4. Boleh aje klik klik....tp tulah kadang tu dtg pakai Hp....nak klik macamana

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!