Skip to main content

Focus Group Discussion by i love JOHNSON's baby!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Hari tu ada bagitahu terpilih sebagai salah satu peserta untuk Focus Group Discussion by i love JOHNSON's baby kan......

So semalam pegi lah ke Le Meridien Hotel tempat di mana discussion tu diadakan. Sesampai di sana, pihak Johnson's menyambut dengan mesra dan semasa menunggu yang lain datang, kami dihidangkan dengan makanan dan juga minuman. Aku tak makan, setakat minum jus jak, segan lah tak kenal orang2nya...hehe



Discussion bertempat di Meeting Suites. Tempat yang agak mewah sedikit. Sebenarnya banyak juga makanan, segan tapi sebenarnya mahu hehe. Dan setelah beberapa kali dijemput oleh orang2 Johnson's tu akhirnya aku hanya mengambil jus mangga jak. :p



Seramai 6 orang yang terpilih untuk Focus Group Discussion ini. Ianya seakan-akan acara hari bertemu pelanggan tetapi yang ini agak private sedikit dimana pihak Johnson's akan memilih beberapa orang untuk diminta pandangan mereka. Perbincangan secara santai ni lebih kepada kehidupan seorang ibu, anak2 dan juga aktiviti keluarga. Pada masa yang sama mereka bertanyakan pandangan kami tentang produk Johnson's ni. Aku sebenarnya memang pengguna barangan Johnson's sejak dulu lagi. Anak2 aku semuanya menggunakan produk ni. Discussion ni dalam bahasa Inggeris so terpaksalah aku speaking London malam tu...hehe Perbincangan tamat lebih kurang jam 8.00 malam. Kira ok lah juga, dapat juga berkongsi2 pengalaman.



Tamat discussion, kami diberikan seorang satu beg Johnson's dimana di dalamnya ada beberapa produk Johnson's baby. Di samping tu dapat juga Giant shopping voucher bernilai RM150.00 , alhamdulillah, lepaslah juga belanja dapur untuk seminggu dua ni. hehe



Thanks to i love JOHNSON's baby ! nanti bolehlah jemput aku lagi :D


Comments

  1. salam kenal juga, wahh bertuah berpeluang mcm ni yer...

    ReplyDelete
  2. Memang berbaloi pergi group discussion tu kan...?

    ReplyDelete
  3. Alaaa..bestnya yg last tuh ..dptlah bershopping gitu..rm150 lg tuh..untung mia terpilih tuk projek cenggini kan...:)

    ReplyDelete
  4. Sangat berbaloi..dapat makan free..dapat barangan johnson baby,dapat baucer lagi..hahhhhhhh...berbaloi-baloi...
    Salam kenal jugak kak mia :)

    ReplyDelete
  5. salam kunjung balas and salam kenal juga :)
    tahniah mia..wah boleh shopping sakan dengan baucer tu..siap dapat free barangan johnson baby lagi best :)

    ReplyDelete
  6. Rugi tak mkn2 ni kak..hehe..apapun thniah dpt voucher tu..bleh membeli blah ni.. :)

    ReplyDelete
  7. Wow...ala ala duta la ni yeh Mia...untung weyh dapat voucher...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a