Esok balik!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Salam jumaat semua...
Last day course hari ni, lega....esok balik jumpa anak. :D
Kalau ikut hati malam ni nak balik tapi course abis jam 5 lebih so agak kelam kabut sikit...huhu


Semalam lepas course, rajin pegi tengok pameran kucing biru gemuk yang comel itu...
Nanti aku cite ye... :-)
Dah beli ole2 untuk Shumi, Shamzi dan Damia. Rasa nak borong jak semua barangan doraemon tu, comel2 belaka...hehe


ok lah...bersemangat nak sambung course sebab last day kan..hehe


7 comments

  1. aka share pasai pameran kucing biru tu... saya ada rasa nak gi gak hehe

    ReplyDelete
  2. Kalau boleh nak bagi cepat masa berlalu ye Mia.
    Cepat dpt jumpa anak-anak. Dah rindu sangat..

    ReplyDelete
  3. akhirnya ye...boleh melepas rindu kat anak2...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. dah boleh balik jumpa anak-anak.

    ReplyDelete
  5. owh, doremon rupanya… ingatkan kucing gemuk yg betul… hihihi
    Budak2 pun mesti rindu sgt kat mia :)

    ReplyDelete
  6. Anak mesti dirinduikan Mia....ke ayahnya paling dirindui hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!