Shumi vs Shamzi - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, November 6, 2013

Shumi vs Shamzi

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Disiarkan khas dari Kota Kinabalu, perlawanan bola di antara Shumi menentang Shamzi (tak tahu apa nama game yang dorang main ni, yang aku tahu sapa yang banyak gol, dia yang menang)



Perlawanan sedang diadakan sambil di perhatikan oleh pengadil comel di tengah-tengahnya



Actually perlawanan agak sengit, pusingan pertama Shumi 7 dan Shamzi 6, tetapi pusingan kedua Shamzi telah dikalahkan oleh Shumi 4-8.




Dan akibatnya...............ada budak yang tak dapat menerima kekalahan. 
Semestinya budak cengeng ni. Kalah mesti nangis. Baba dah pujuk, walaupun kalah, tapi Shamzi kalah bermaruah sebab dah tentang habis-habisan.
Hubby cakap macam tu, manalah Shamzi makan pujuk, tambah kuat tangisannya.....last2 Uminya ni jugalah pujuk............Shamzi lepas ni kita makan aiskrim? secara automatiknya tangisan berhenti...hehe





Note : Sorry gambar tak berapa clear sebab budak2 sangat aktif bergerak kan.

9 comments:

  1. I suka game ni , kalau kami main dulu riuh satu mall. Alaa hensem boy tak dapat terima kalah yer. Nextime menang ok.

    ReplyDelete
  2. biasala tu...anak2..semua takmo kalah...nak menang je...jd sape yg akan kalah?

    ReplyDelete
  3. hehe..sangat2 kelakar..nangis bila kalah..kalau mcm tu lain kali terpaksa bg dia menang ja la..

    ReplyDelete
  4. Hehehe..tak boleh tima kekalahan yer..patutnya kena buat 2 game tuh mia tuh bg him another chance..hehe

    ReplyDelete
  5. Sonok yer...kalu ibu dah ayah sekali join pasti lg seronok...leh gaduh dibuatnya hehhehehe

    ReplyDelete
  6. Nak jugak berlawan bola macam Pahang ngan Kelantan hehe

    ReplyDelete
  7. Alolo siannye die smp menangis sbb kalah

    ReplyDelete
  8. Salam kenal sis Mia! Datang jalan2 sini tambah kenalan baru.. #331
    Hehe, senang sangat nak dipujuknya.. Bagi aiskrim setel masalah.. Hehehe.. Ragam anak2.. =)
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!