New Grand Livina - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, October 1, 2013

New Grand Livina

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia !

Presenting The New Grand Livina! Drives like sedan, fits like an MPV katanya......:p
Tetiba cite pasal keta ni bukannya apa, sabtu tu, sedang menunggu cik alputih di 'spa' kan, jenguk-jenguklah ke Nissan showroom. Ternampak satu keta ni kalau lihat dari depan sebiji cam almera tapi bila tengo tepi keta mpv rupanya. 

Grand Livina yang telah diperbaharui seperti ;-

Exterior Accessories
  1. Wing mirror with led indicators
  2. Swooping headlamps
  3. Chrome front grille
  4. Front bumper with fog lamp
  5. Body side moulding
  6. Horizontal rear lamps
  7. Rear bumper with reflectors
  8. 15" V-Spoke alloy wheels

Di datangkan dalam 5 warna
  1. Graphite Blue (M)
  2. Bronze Gold (M)
  3. Diamond Black (M)
  4. Tungsten Silver (M) 
  5. Brilliant White (S)
*Tapi kan, mengikut dealer keta, warna putih selalu menjadi pilihan orang ramai. 


Berkapasiti 1.6 dan 1.8 di mana harga bermula dari RM87,000 hingga ke RM100,000. 
Berminat nak beli ke? hehe pegi je ke Nissan showroom yang berdekatan untuk keterangan lebih lanjut. 
*Ni bukan promosi berbayar tau, aku bagi free advertisement je kat Nissan. ;p










6 comments:

  1. wahhh cantik! tapi den x mampu uhukuhukk..

    ReplyDelete
  2. berminat jugak nie mia..bilalh mampu nie..hehe

    ReplyDelete
  3. Cantik! adik ipar ada pakai lIvina ni tapi yg lama..mmg nampak mewah...:)

    ReplyDelete
  4. cantik tp belum termampu lagi nak membelinya...

    ReplyDelete
  5. Lepss ni sure Nissan bayar ni Mia ....setiap kali ada new product! Mokcik kayolah kalau gitu! Hehe

    ReplyDelete
  6. Lepss ni sure Nissan bayar ni Mia ....setiap kali ada new product! Mokcik kayolah kalau gitu! Hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!