Layan gambar ja

Assalamualaikum

Hari ni tetiba dilanda ketandusan idea so cam biasa layan jak lah gambar di bawah.....


 
Anak-anak nelayan sedang bekerja...lokasi di pelabuhan Kudat



 
Salah seorang anak murid hubby....sedang merenung masa hadapan agaknya....




Note : idea idea idea...mana nak cari....huhu

14 comments

  1. Cantik.... tapi tak real kan Mia.... apa pulak kekdah ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni gambar betul okje tp telah di touch up kan :D

      Delete
  2. cantik semuanya gmbar2 tuh mia..hubby ko amek yer...

    ReplyDelete
  3. sgt-sgt-sgt-sgt-sgt-sgt cantik!!!!

    ReplyDelete
  4. Sana banyak lokasi indah utk dicaptured Mia.

    Mia agak-agak ketandusan idea, tepek aje gambar Damia dan dua hero Mia tu. Kakak suka aje kalau ada gambar anak-anak comel. Dia main ke, makan ke, berlari semua indah dipandang mata.

    ReplyDelete
  5. Cantik .. plg suka gmbr bwh .. ohsem .. ;)

    ReplyDelete
  6. cantik2 picture ni Mia..
    hari blur sedunia sdh mari kah? hehe:)

    ReplyDelete
  7. Cantik Kudat yea. Akak boleh cerita kat kudat. Sebab tak ramai mereka-mereka yang tahu kisah di sana.

    ReplyDelete
  8. bestnye bila dapat p kan.. hehe berapa kos ke sana ye? kalau p sna mane tmpt nak kne p dulu?

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!