Tiada Tajuk - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, June 14, 2013

Tiada Tajuk

Assalamualaikum

Salam Jumaat semua......hari ni betul2 blur....ketandusan idea melanda (biasalah kan, blogger kecil-kecilan)

Tiada cerita atau kisah, just tempek gambar Shumi dan Shamzi yang riang gembira ni
Perasaan pun terus jadi tenang tengo mereka sentiasa tersenyum.
Walaupun kadangkala gelagat dorang boleh memeningkan kepala.
Anak lelaki kan, lasaknya banyak. Rotan ? memang dorang pernah kena, tapi lepas tu terangkan pada dorang apa sebab mereka didenda.  Hubby pun pernah kata, dia masa budak2 pun gitu perangainya sampai mamanya pun pening kepala...Bapa Borek Anak Rintik....:D

 

Anak-Anak Umi, moga jadi anak yang berguna dan soleh......amin

10 comments:

  1. Salam mia..
    anak2 lelaki mmg gitu, nakal dan kdg2 memeningkan..aku skrang dah kurang pukul atau cubit anak...letih..tp kalau bapak dia yg bg cubitan, nangis ..ku pun blh jd sedih jgk..huhuh

    ReplyDelete
  2. apa2 pun suka tengok quality photography ni! Salam pagi Jumaat Mia... *_^

    ReplyDelete
  3. samalah ngan anak2 sue pun mia. dari kecik ni la kita nak rotan dan marah diorg. nnt bila dah besar, tak dengar kata, time tu mmg x boleh watpe dah. semoga anak2 kita menjadi anak yg mendengar kata

    ReplyDelete
  4. Budak lelaki mestilah ligat lebih sikit Mia kalau tak siapa yg susah hati ibu-bapa juga hairan kenapa anak dia tak sama dgn anak org lain... bila besar pasti dia akan berubah.

    ReplyDelete
  5. in shaa Allah... selalulah berdoa lepas solat

    ReplyDelete
  6. Biasa lah kadang2 blur bah Mia..hehe..
    anak lelaki mmg lasak sedikit kan? sama juga Pa'e tu..baru satu, sudah pening kepala ku..haha:)

    ReplyDelete
  7. Macam pernah tengok pic ni dlm entri lepas...mungkin tak serupa kot...
    Biasalah Mia kadang tu memang kering idea jadinya

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!