Hilangkan stress ? - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, June 17, 2013

Hilangkan stress ?

Assalamualaikum

Selamat hari isnin.....dua hari cuti, blog pun cuti....kemalasan melanda sedikit nak update blog...hehe
On the way pegi keja tadi cam biasa dengar radio hotfm....sapa yang dengar hotchat pagi ni mesti tersenyum2 sorang kan...
HIDU BAU KETIAK LELAKI BOLEH HILANGKAN STRESS....
Ha'ah macam mana tu ??
Hilang ke stress lepas hidu bau-bauan tersebut ??

Dengar pemanggil2 di radio tadi, ada yang suka, ada yang tak suka....
Cuba bayangkan ko balik keja, penat, duduk dalam bas pulak dekat dengan lelaki yang ketiaknya basah pastu ada haruman yang padu dan kuat....tak ke migrain di situ...
Tapi tu mungkin bau ketiak lelaki yang tiada kaitan dengan ko...
Tapi cuba kalau bau ketiak suami...hehe

Aku ?? Sebenarnya memang tak tahan dengan bau ketiak hubby yang baru balik keja terutamanya kalau ada acara sukan di sekolah...Haruman dia....orang cakap amatlah powerrr....
TAPI kalau aku tak tercium bau tu, rindulah pulak bau ketiak massam hubby....ooppss ni kalau hubby baca, balik rumah nanti, memang dia gelakkan aku
Agaknya sedikit sebanyak betul juga kajian tu yek.....
Korang camna ?

ok tu ja TaTa



10 comments:

  1. Hehehe..betul tuh kalau ketiak laki yg lps main tuh lgi killer dpr bau ketiak pompuan..boleh pengsan wooo..

    laki aku rajin sket pakai penyembur wangian skrang nie sok bau busuk tuh taklah ketara sangat..heheh

    ReplyDelete
  2. hehehe akak ni..tapi ye kot kan zila suka jugak nyendeng2 kt asben..lepas mandi baru best kak peluk asben..wangi..

    ReplyDelete
  3. hahahha lariiiii xmo bau hehhehe bucukkk hehhe

    ReplyDelete
  4. Hehe.... Takde cara lain ke agaknya kan Mia ....

    ReplyDelete
  5. ahahha... bau ketiak hubby ku aku suka lah Mia..klu org lain punya ketiak ndak mau lah plak di cium..ahhaha..

    ReplyDelete
  6. hahaha...suke bau ketiak suami ye

    ReplyDelete
  7. Hihi... memang betullah Mia.
    Itu yg dikatakan masam-masam tapi manis:)

    ReplyDelete
  8. tuh la...tergelak sy bile dnga topik nih...

    ReplyDelete
  9. I saw somewhere about this research, tu la I think what they meant are lelaki yang related to us, macam bapak kita ker, laki kita ker. Familiar BO. Hahaha bau masam pun, kalau lama tak hidu boleh rindu kan.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!