Skip to main content

Hilangkan stress ?

Assalamualaikum

Selamat hari isnin.....dua hari cuti, blog pun cuti....kemalasan melanda sedikit nak update blog...hehe
On the way pegi keja tadi cam biasa dengar radio hotfm....sapa yang dengar hotchat pagi ni mesti tersenyum2 sorang kan...
HIDU BAU KETIAK LELAKI BOLEH HILANGKAN STRESS....
Ha'ah macam mana tu ??
Hilang ke stress lepas hidu bau-bauan tersebut ??

Dengar pemanggil2 di radio tadi, ada yang suka, ada yang tak suka....
Cuba bayangkan ko balik keja, penat, duduk dalam bas pulak dekat dengan lelaki yang ketiaknya basah pastu ada haruman yang padu dan kuat....tak ke migrain di situ...
Tapi tu mungkin bau ketiak lelaki yang tiada kaitan dengan ko...
Tapi cuba kalau bau ketiak suami...hehe

Aku ?? Sebenarnya memang tak tahan dengan bau ketiak hubby yang baru balik keja terutamanya kalau ada acara sukan di sekolah...Haruman dia....orang cakap amatlah powerrr....
TAPI kalau aku tak tercium bau tu, rindulah pulak bau ketiak massam hubby....ooppss ni kalau hubby baca, balik rumah nanti, memang dia gelakkan aku
Agaknya sedikit sebanyak betul juga kajian tu yek.....
Korang camna ?

ok tu ja TaTa



Comments

  1. Hehehe..betul tuh kalau ketiak laki yg lps main tuh lgi killer dpr bau ketiak pompuan..boleh pengsan wooo..

    laki aku rajin sket pakai penyembur wangian skrang nie sok bau busuk tuh taklah ketara sangat..heheh

    ReplyDelete
  2. hehehe akak ni..tapi ye kot kan zila suka jugak nyendeng2 kt asben..lepas mandi baru best kak peluk asben..wangi..

    ReplyDelete
  3. hahahha lariiiii xmo bau hehhehe bucukkk hehhe

    ReplyDelete
  4. Hehe.... Takde cara lain ke agaknya kan Mia ....

    ReplyDelete
  5. ahahha... bau ketiak hubby ku aku suka lah Mia..klu org lain punya ketiak ndak mau lah plak di cium..ahhaha..

    ReplyDelete
  6. hahaha...suke bau ketiak suami ye

    ReplyDelete
  7. Hihi... memang betullah Mia.
    Itu yg dikatakan masam-masam tapi manis:)

    ReplyDelete
  8. tuh la...tergelak sy bile dnga topik nih...

    ReplyDelete
  9. I saw somewhere about this research, tu la I think what they meant are lelaki yang related to us, macam bapak kita ker, laki kita ker. Familiar BO. Hahaha bau masam pun, kalau lama tak hidu boleh rindu kan.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a