Pantai Rang Bulan - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, May 7, 2013

Pantai Rang Bulan

Assalamualaikum

Selepas mengundi hari ahad tu, kami sekeluarga jalan-jalan ke Pantai Rang Bulan, Kuala Abai, Kota Belud....bersebelahan dengan kampung hubby saja...pegi melawat keluarga kawan mama mentua....tak pernah pegi ke sini, ni first time dan tempatnya memang cantik.....pantainya bersih jak, belum tercemar lagi dengan segala sampah...
Actually kat tempat ni, kawan mama mentua aku tu ada buka chalet2 kecil sesuai untuk mereka yang suka camping tepi laut....Harga chalet kecik2 tu aku dengar yang dorang bualkan dalam RM25 - RM30 semalam.....
Ok jom layan foto-foto yang sempat di snap...




 


 


 


18 comments:

  1. salam mia..
    cantik betul pantai nie kan..mmg belum tercemar nampaknya..kalau aku sure tringin nak lepak lama2 buat BBQ gitu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan.....memang best lepak2 sini, baring2 kat buaian tu, boleh tenangkan fikiran sekejap...

      Delete
  2. Pantai cantik macam itu pun kalau tak dicommercialkan org tak tahu kan Mia. Sayangnya. Kalau betul-betul nak buat mesti boleh maju.

    pssst: tengok anak dara Mia bukan main sengih suka dia duduk atas riba:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya boleh maju kak....tapi kena buat betul2 lah kan...

      Damia memang habit dah sengih camtu....

      Delete
  3. suker pemandangan laut tapi tak suker mandi laut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah tak suka mandi laut....seramlah...hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Kanak2 ribena kan...sentiasa riang gembira....hehe

      Delete
  5. best la Mia tempat tu... airnya boleh nampak biru...catchy blue...macam mengoda jiwa jer nak ke sana...he he he... tapi kalau gi sana Mia jadi tourist guide la boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik pantainya....tergoda kan ...hehe
      Jadi tourist guide ?...boleh bah kalau ko.... :p

      Delete
  6. Cantik nya Mia tempat ni..
    mmg belum tercemar kan? lama sudah ndak pigi pantai bah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun baru tahu Kota Belud ada pantai cantik camni atiey....huhu

      Delete
  7. Cantik pantai ini..siap ada tempat jala baring2....

    ReplyDelete
  8. Ya Allah...cantik sunguuh pantai rang bulan....bila lah ju nk pi sabah lagi

    ReplyDelete
  9. Gambar mcm lukisankah Mia....mcm gambar org tu tampal.....teknik apalah pulak digunakan tu hehe....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!