Skip to main content

Senyum !!

Assalamualaikum

Selamat Hari Isnin !!!!.......kalau isnin jak malas....kalau malas jak isnin.....Hari isnin kan sinonim betul suda dengan perkataan Malas.....mentang2 dah 3 hari cuti (KL dan sewaktu dengannya sahaja, KK dua hari jak), masuk jak hari isnin, mulalah penyakit M tu datang...padahal hari cuti tu elok jak, macam2 aktiviti nak dibuat.....tak baik tahu camtu (ni pesanan untuk diri sendiri juga)... apa kata mulakan hari ni dengan SENYUMAN
(^___________^)


*
*
*
*
*
*
*
*

Ni contoh senyuman.....tak tahu pesen apa si Damia senyum ni

Comments

  1. Kakak senyum sebab tengok si comel senyum pesen macam mengejek aje ni:)

    ReplyDelete
  2. samalah ngan saya. mood tak besh. huhuhu

    ReplyDelete
  3. hari Isnin aje mls...byk keja pun hari Isnin la...huhuhu

    ReplyDelete
  4. Senyum, tak perlu kata apa2 ☺☺...comel...

    ReplyDelete
  5. heheh..comel damia senyum..memang ISnin hari yg malas..

    ReplyDelete
  6. Yalah mood isnin mmg nda suka...msh ke laut..
    Hihihi suka sia tinguk si Damia senyum..cute!

    ReplyDelete
  7. salam isnin..mood baik jer pagi isnin ni yer? bagus..bagus..

    ReplyDelete
  8. MONDAY BLUES LETEW...HAHA..MMG RAMAI YG TERKENA PENYAKIT INI..

    ReplyDelete
  9. Senyum tak perlu kata apa2..hehe..
    cute bah senyuman Damia tu..:)
    Monday blues bah Mia..:D

    ReplyDelete
  10. kalau kat terengganu , hari M tu , hari ahad kak . sebab ahad mula kerja , sekolah . hehe .

    comelnya damia :D

    ReplyDelete
  11. Betullah Mia...masa Okje keje dulu pun mesti malas nak keje padahal lepas cuti...

    Hish tak menjadi jugak walau senyum sebakul haha

    ReplyDelete
  12. alo tomey2 tenyum dia... geram aunty tengok...

    ReplyDelete
  13. alah2 comelnyeee dia
    yelah dikk
    bila mood kelaut nie anak2 lahh pengubat kita kan ;)

    ReplyDelete
  14. baca sambil senyumlah ni hehehe

    ReplyDelete
  15. senyum tak perlu kata apa2.. ;)

    morning sayang ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a