Skip to main content

Keywords pelik lagi

Assalamualaikum

Hari tu blog ni dah ada keyword yang lucu, instagram bibir oren =P .....semalam nak tengok lagi keyword carian blog ni....sekali jumpa yang di bawah ni


























Bila masa pulak saya buat entri tentang orang mandi ni......tiada faedahnya buat entri pasal orang mandi...huhu.....tapi mungkin keyword ni ada kaitan dengan post dorang Shumi dan Shamzi mandi di kolam Sea Side Travellers Inn tu agaknya.....

Nampak banyak keyword Nissan Almera tu kan.....tak sangka ramai orang baca entri yang saya post bulan december tahun lalu.....


















Cuba taip keyword tu dalam carian Google, memang betul blog ni tersenarai dalam carian utama untuk cerita Nissan Almera... (^_^) Terima kasih untuk mereka yang sudi berkunjung ke blog ni......sayang korang !!!!

Comments

  1. Salam Mia..Rasa berbaloi kan tulis entri yg menjadi carian ramai...kalau saya mesti senyum je:))

    ReplyDelete
  2. keyword pelik yg ada kat carian blog cikgu ni plak 'cium ketiak cikgu'...agaknya ada tulisan cikgu yg tertulis basah ketiak kot hohoho

    ReplyDelete
  3. @Fadilah Aziz: ha'ah....rasa bersemangat lg nak berblog.. :-)

    ReplyDelete
  4. @CeqGu: hahaha lucu juga tu keyword cium ketiak cikgu....

    ReplyDelete
  5. syabas2....elok tuh tulis byk2 entri tuk SEO kurang2 ttp ade visitor yg mecari info...biasanya yg tak berkait yg entri kita pun leh jd carian jgk kan.hanya kerana patah perkataan yg sama..:)

    ReplyDelete
  6. keyword yang betul dalam tajuk artikel sememangnya memberi impak yang baik!!!

    ReplyDelete
  7. nissan almera tu mmg tgh panas skrg ni, no wonder banyak hit.

    ReplyDelete
  8. @ummuaidan: Kadang2 memang jadi camtu tapi orang akan tetapi masuk juga ke blog kita wlu pun bukan cerita tu sebenarnya yang hendak dicari :D

    ReplyDelete
  9. @the malay male: Taip entri tu pun sebab kira2 nak 'sambar' satu keta tu...hehe

    ReplyDelete
  10. Best bah klu guna key word yang betul kan? Tahniah Mia.. Tengah belajar2 juga ni..:)

    ReplyDelete
  11. @aTieYusof Family: Sama-samalah bah konon tu kita belajar.....hehe

    ReplyDelete
  12. uishh sepa bah tu mau ninguk orang mandi. hahaha mulau.

    ReplyDelete
  13. @Nastyna: Hahaha.....uina boleh tahan ko punya slang sabah...... :D

    ReplyDelete
  14. Hehe tak sia sia ye Mia....dah sampai ke keta tu?

    ReplyDelete
  15. Kahkahkah...ko ada tgk org mandi ker nok ☺☺

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc