Skip to main content

Keywords pelik lagi

Assalamualaikum

Hari tu blog ni dah ada keyword yang lucu, instagram bibir oren =P .....semalam nak tengok lagi keyword carian blog ni....sekali jumpa yang di bawah ni


























Bila masa pulak saya buat entri tentang orang mandi ni......tiada faedahnya buat entri pasal orang mandi...huhu.....tapi mungkin keyword ni ada kaitan dengan post dorang Shumi dan Shamzi mandi di kolam Sea Side Travellers Inn tu agaknya.....

Nampak banyak keyword Nissan Almera tu kan.....tak sangka ramai orang baca entri yang saya post bulan december tahun lalu.....


















Cuba taip keyword tu dalam carian Google, memang betul blog ni tersenarai dalam carian utama untuk cerita Nissan Almera... (^_^) Terima kasih untuk mereka yang sudi berkunjung ke blog ni......sayang korang !!!!

Comments

  1. Salam Mia..Rasa berbaloi kan tulis entri yg menjadi carian ramai...kalau saya mesti senyum je:))

    ReplyDelete
  2. keyword pelik yg ada kat carian blog cikgu ni plak 'cium ketiak cikgu'...agaknya ada tulisan cikgu yg tertulis basah ketiak kot hohoho

    ReplyDelete
  3. @Fadilah Aziz: ha'ah....rasa bersemangat lg nak berblog.. :-)

    ReplyDelete
  4. @CeqGu: hahaha lucu juga tu keyword cium ketiak cikgu....

    ReplyDelete
  5. syabas2....elok tuh tulis byk2 entri tuk SEO kurang2 ttp ade visitor yg mecari info...biasanya yg tak berkait yg entri kita pun leh jd carian jgk kan.hanya kerana patah perkataan yg sama..:)

    ReplyDelete
  6. keyword yang betul dalam tajuk artikel sememangnya memberi impak yang baik!!!

    ReplyDelete
  7. nissan almera tu mmg tgh panas skrg ni, no wonder banyak hit.

    ReplyDelete
  8. @ummuaidan: Kadang2 memang jadi camtu tapi orang akan tetapi masuk juga ke blog kita wlu pun bukan cerita tu sebenarnya yang hendak dicari :D

    ReplyDelete
  9. @the malay male: Taip entri tu pun sebab kira2 nak 'sambar' satu keta tu...hehe

    ReplyDelete
  10. Best bah klu guna key word yang betul kan? Tahniah Mia.. Tengah belajar2 juga ni..:)

    ReplyDelete
  11. @aTieYusof Family: Sama-samalah bah konon tu kita belajar.....hehe

    ReplyDelete
  12. uishh sepa bah tu mau ninguk orang mandi. hahaha mulau.

    ReplyDelete
  13. @Nastyna: Hahaha.....uina boleh tahan ko punya slang sabah...... :D

    ReplyDelete
  14. Hehe tak sia sia ye Mia....dah sampai ke keta tu?

    ReplyDelete
  15. Kahkahkah...ko ada tgk org mandi ker nok ☺☺

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk šŸ¤£ korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood šŸ˜œ. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan šŸ˜‚ Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa