Stress !! - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, November 30, 2012

Stress !!

Assalamualaikum....
Rasanya sejak 2 minggu ni keja di opis semakin berlambak2......satu belum siap, datang satu keja lagi dan seterusnya dan seterusnya......tekanan betul....lebih2 lagi kalau dapat client yang cerewet, semua nak benda cepat dan segera....ingat orang ni mesin ke....buat arahan terus dapat masa tu juga....memang STRESS betullah....

Tapi nasib baiklah ada ubat penghilang segala stress tu...
^
^
^
^
^
^
Anak2 Umi yang comel......keletah dorang memang menghilangkan segala tekanan di tempat keja....sayang anak2 Umi......mmmuuaahhhhhhh

12 comments:

  1. Sebab itulah anak-anak di gelar CAHAYA MATA.

    ReplyDelete
  2. Olohhh.. comelnya c kecik yg ada jambul tu!!

    ReplyDelete
  3. Betul tu. Anak² ubat paling mujarab untuk hilangkan stress.

    Alololo...comel².

    ReplyDelete
  4. sama la ngan saya. kalau stress kt office, balik je rumah saya akan hug kiss anak2. hilang stress dan penat

    ReplyDelete
  5. Cara yang paling bagus hilang kan stress...hehhe

    ReplyDelete
  6. Btul tu.. bila stress tgk ank2 hilang semuanya.. :D

    ReplyDelete
  7. Semua tukang komen yg baik hati - memang anak2 hilangkan stress walaupun kadang2 perangai dorang memeningkan kepala tapi itu jugalah yang jadi pengubat segala tekanan....:D

    ReplyDelete
  8. Haha,semuanya comel.Mmg boleh hilangkan stress

    ReplyDelete
  9. biasa lah tu mia byk kerja. yang penting ko tdk teriak sana ofis sbb stress ah..
    cumilnya si baby damia..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!