Skip to main content

Santai @ Swimming Pool....

Assalamualaikum....
Hari tu suda bagi tahu yang saya pegi ke KL sehari attend company dinner tu kan...dorg Shumi dan Shamzi pulak bergembira dengan aktivitinya sendiri....actuallty apartment tempat tinggal kita orang tu ada swimming poolnya sendiri...berapa kali suda Shumi dan Shamzi ajak mandi di sana tapi belum ada kesempatan, sebelum ni pernah juga bawa dorg mandi sana tapi dekat 2 tahun suda kami tinggal di sini adalah 2 3 kali mandi manda di sana...jadi musim cuti sekolah ni babanya baru ada masa sebab cikgu pun cuti dah kan....lagipun sepupu dorg Shumi ada di KK masa tu, mummy dorg ada kerja di Terengganu, jadi anaknya dua org tu stay dengan kami seminggu di KK...pagi sabtu tu dorg pegilah mandi manda di kolam sambil ditemani oleh hubby...seronok betul Shumi dan Shamzi.....tengo je lah gambar2 dorg ni.....santai abis......
Seronok kan.....jeless pula Uminya tengo dorg.....(^_^)

Comments

  1. wahhh..bestnya!! dah lama kot x mandi swimming pool :D

    ReplyDelete
  2. Anum - hehe :D

    fiza - apartment biasa2 jek.....:)

    Sue - saya pun sama....selalu mandi anak2 dengan babanya saja...

    ReplyDelete
  3. Much thanks to you for setting aside an ideal opportunity to distribute this data extremely helpful! Ovalbecken kaufen

    ReplyDelete
  4. This is my first visit to your web journal! We are a group of volunteers and new activities in the same specialty. Website gave us helpful data to work. Pool selber bauen

    ReplyDelete
  5. If you are looking for more information about flat rate locksmith Las Vegas check that right away. Holzpool

    ReplyDelete
  6. Awesome article, it was exceptionally helpful! I simply began in this and I'm becoming more acquainted with it better! Cheers, keep doing awesome! Gartenpools

    ReplyDelete
  7. This is my first visit to your web journal! We are a group of volunteers and new activities in the same specialty. Website gave us helpful data to work. Pools

    ReplyDelete
  8. Nice to be visiting your blog again, it has been months for me. Well this article that i've been waited for so long. I need this article to complete my assignment in the college, and it has same topic with your article. Thanks, great share. Aufstellpools

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang