Santai @ Swimming Pool....

Assalamualaikum....
Hari tu suda bagi tahu yang saya pegi ke KL sehari attend company dinner tu kan...dorg Shumi dan Shamzi pulak bergembira dengan aktivitinya sendiri....actuallty apartment tempat tinggal kita orang tu ada swimming poolnya sendiri...berapa kali suda Shumi dan Shamzi ajak mandi di sana tapi belum ada kesempatan, sebelum ni pernah juga bawa dorg mandi sana tapi dekat 2 tahun suda kami tinggal di sini adalah 2 3 kali mandi manda di sana...jadi musim cuti sekolah ni babanya baru ada masa sebab cikgu pun cuti dah kan....lagipun sepupu dorg Shumi ada di KK masa tu, mummy dorg ada kerja di Terengganu, jadi anaknya dua org tu stay dengan kami seminggu di KK...pagi sabtu tu dorg pegilah mandi manda di kolam sambil ditemani oleh hubby...seronok betul Shumi dan Shamzi.....tengo je lah gambar2 dorg ni.....santai abis......
Seronok kan.....jeless pula Uminya tengo dorg.....(^_^)

10 comments

  1. wahhh..bestnya!! dah lama kot x mandi swimming pool :D

    ReplyDelete
  2. Anum - hehe :D

    fiza - apartment biasa2 jek.....:)

    Sue - saya pun sama....selalu mandi anak2 dengan babanya saja...

    ReplyDelete
  3. Much thanks to you for setting aside an ideal opportunity to distribute this data extremely helpful! Ovalbecken kaufen

    ReplyDelete
  4. This is my first visit to your web journal! We are a group of volunteers and new activities in the same specialty. Website gave us helpful data to work. Pool selber bauen

    ReplyDelete
  5. If you are looking for more information about flat rate locksmith Las Vegas check that right away. Holzpool

    ReplyDelete
  6. Awesome article, it was exceptionally helpful! I simply began in this and I'm becoming more acquainted with it better! Cheers, keep doing awesome! Gartenpools

    ReplyDelete
  7. This is my first visit to your web journal! We are a group of volunteers and new activities in the same specialty. Website gave us helpful data to work. Pools

    ReplyDelete
  8. Nice to be visiting your blog again, it has been months for me. Well this article that i've been waited for so long. I need this article to complete my assignment in the college, and it has same topic with your article. Thanks, great share. Aufstellpools

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!