Make up lagi - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, October 3, 2012

Make up lagi

Assalamualaikum....

*
*

Ubah lagi.....apa yang di ubah....template blog ni lah....rasa macam tidak menarik sangat.....so 'make up' kan lagi blog ni......ambil template yang sedia ada di blogspot tu...malas mo google template yang lain....kalau google dan dapat yang cantik pun belum tentu codenya tu boleh diguna pakai...selalu dah kena macam tu.....nampak template blog yang cantik tapi codenya tak boleh guna.....tidak tahu samaada codenya memang rosak atau saya yang kurang cerdik upload code tu......jadi ambil jalan mudah, pilih jak dari template blogspot tu......siappppp...walaupun tak berapa menarik tapi bagi saya oklah make up nya ni kan....
*
*
sebut pasal make up ni (tidak ada kaitan dengan cerita di atas)....teringat saya Annual Dinner company tempat saya kerja.....bulan Nov ni, tempatnya sana hotel di KL.....so saya dan kawan2 seopis semua pakat2 pegi attend dinner tu....semua perbelanjaan ditanggung, flight gi KL, hotel, makan....sapa yang tidak mo pegi kan....(^_^)....tapi yang jadi masalahnya sekarang ni (masalah kah ni??) susah sangat cari baju dinner tu.....siap ada tema lagi...hitam + merah....baju satu hal, make up lagi......tensen iiii.....saya speses orang yang tidak suka bermakeup....pegi keja selalu pun cuma guna krim Simplysiti + bedak + lipbalm.......last sekali guna makeup, masa keja di Mcd dulu...terpaksa guna makeup sebab selalu jumpa customer.....
sekarang ni tengah check di internet, korek2 tengo mana tahu ada baju yang cantik, bertepatan dengan tema dan sesuai dengan diri saya yang muslimah ini (muslimahlah sangat ;-p)

2 comments:

  1. wah pnya best! dinner di kl dan semua kena tanggung..adedehhhh jelessss o..!!!!
    bah mia korek2 la tu internet cari make up ngam..heheh

    ReplyDelete
  2. Klu kita yg pegi cath kan siok....ada kwn sya bermakeup2 tebal...hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!