Khamis yang biru - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, October 18, 2012

Khamis yang biru

Assalamualaikum...
*
*
*
^
^
^
^
^
*
*
*
*
Hari ni pakai tudung biru, baju kurung biru, sandal biru (macamlah orang mo tahu ko pakai apa hari ni =P)......khamis yang agak kebiruan hari ni...feveret kaler memang biru....hampir semua benda yang saya ada kaler biru....t-shirt, jeans, tudung, beg...motif mo bagitahu ni.....saja-saja jak....
^
^
Tadi masa tengah snap2 gambar di atas tu (ambil gambar sendiri sorg2 di pantry room opis hehe), macam2 gayalah konon dibuat..biasalah snap muka sendiri ni mesti yang mo budget2 ayu gitu.....hehe...punyalah banyak saya bergaya sendiri..sebab mo tengo mana yang sesuai dipostkan, sekali tiba2 baru teringat...alamak siok2 bergambar seorang diri, rupanya berdiri ngam2 depan CCTV.....aaarrrggghhhh malunya!!!!!! kalau staff yang lain check2 CCTV abislah kedapatan.....harap2 CCTV tu rosak hari ni.....
*
*
*
Pengajaran : Jangan suka snap muka sendiri sorg2 dalam bilik yang ada CCTV...hehe =P

9 comments:

  1. hihihi..comel je!
    tapi malu la kalau org tgk kt cctv tu. :D

    ReplyDelete
  2. Alamak,kantoi,hihihi.Takpe,harap2 xderlah yg menjenguk cctv tu.Dulu masa keje,blk boss cerminnya gelap,tp x perasan plak yg dia boleh nampak dr dlm.Selamba jer betulkan tudung kat cermin bilik bos.Gelak sakan org tua tu,hadoii.

    ReplyDelete
  3. Anum, Mrs.Eady, Sue, Fiza, baby lydia - malulah tiba2 dipuji2 ni (*__*)

    izzah - selamat berhari khamis juga

    rafhani - tu lah pasal....br teringat pulak cctv tu...minta2 lah dia rosak hari ni......mesti boss ko tersenyum2 kambing bila tengo ko kan...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!