nuffnangx - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, September 28, 2012

nuffnangx

Assalamualaikum dan Salam Jumaat.....
.
.
Semalam check2 Yahoo Mail...nampaklah email dari si Nuffnang ni.....katanya kunun sapa2 yang suda register dengan nuffnangx tu akan berpeluang memenangi wang tunai USD50,000...contest dia berbunyi macam di bawah tu lah......the most POWERFUL mobile influencer.....sapa2 blogger yang mempunyai follower yang ramai berpeluang memenangi contest ni la...kalau macam blog saya yang seorang dua saja followernya, jangan harap mo menang....join pun, mungkin awal-awal suda di disqualifiedkan...huhu (sedihnya....) so sapa2 yang rasa dirinya seorang blogger yang sangat berpengaruh dan mempunyai 'pengikut' yang ramai silalah join contest ni...mesti semua yang register dengan nuffnang suda dapat email ni kan, jadi rajin-rajinkanlah diri membaca segala syarat dan peraturannya.....


^
^
^
^
^
^
^
Sila abaikan gambar di atas.....tidak ada kena mengena pun dengan contest tersebut....(bukan selalu dapat tayang muka kah kah kah)

3 comments:

  1. Saya blogger biasa jer...hehe..

    ReplyDelete
  2. salam kenal..dtg buat kunjungan bls ke blog mia:-)

    Samala kite...ada 2 3 kerat je follower... tak brani nak masuk contest hebat2 :-)

    ReplyDelete
  3. salam kenal..dtg buat kunjungan bls ke blog mia:-)

    Samala kite...ada 2 3 kerat je follower... tak brani nak masuk contest hebat2 :-)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!