Memori JJCM..... - Mia - Memories of Mine

Latest

Sunday, February 5, 2012

Memori JJCM.....

Hari ni mo share sikit memori JJCM saya ngan family.......tahun 2009 & 2010, saya banyak kali ber JJCM ngan family, nda tau napa mungkin banyak masa terluang ataupun rezeki lebih......apa apa pun, ni ada gambar yang mo di share.......



Di Kinabalu Pine Resort, Kundasang....masa ni anak baru dua orang.....sebenarnya masuk ni suda 3 kali menginap di sini ....pemandangannya cantik macam pegi negara orang putih.....harga chalet kira berpatutan, ada discount 10% untuk government staff......

Ehem ehem....jangan marah...ambil gambar ngan hubby di The Tip of Borneo, Simpang Mengayau Kudat......

Ni masa di Labuan......menginap 2 hari di Manikar Beach Resort......ni kali kedua pegi Labuan ngan family......1st time stay satu malam jek, menginap di hotel lupa plak namanya.....


Di Lok Kawi Wildlife Park.........adalah dalam 3 kali ke sana.......kira  tempat ni zoo lah .... banyak juga binatang yang bole di tengo....cuma satu jak nda suka pegi tempat ni, bau taik gajah amat kuat sehingga menusuk kalbu....uweekkk......


2 hero kecil kesayangan sedang beraksi untuk di ambil gambar .....menginap satu malam di Mimpian Jadi Resort Tuaran.....


Lepas menginap di Mimipian Jadi Resort tu sebelum balik singgah jap di Taman Buaya Tuaran......ni mo kasi tengo gambar buaya di sana....kecil lagi ni ada lagi besar....macam orang sakai sebab 1st time tengo buaya secara real selalu tengo dalam tv jak.....lepas ni nda mo pegi lagi sebab fobia tengo buaya2 besar tu...ngeri............


Eksen konon betulkan ariel tv....ni masa di Borneo Paradise Beach Resort, Kinarut. Sori sebab gambar blur sikit..... 


Tengo ikan di UMS Aquaria.......nda berapa banyak ikannya di sini tapi bole juga le bagi anak2 tengo......


Cewah.....gedik tul bergambar sanaaaaaa Ranau......gambar di ambil masa pegi ke Taman Rama-Rama, Poring, Ranau......

ok tu je beberapa gambar yang mo di kongsi....ada rezeki panjang umur kiranya mo JJCM lagi tahun ni.....bye

3 comments:

  1. wah syok kan mia jalan2 sama family ni..bah tahun ni kasi banyak jalan2 lagi lah..:)

    ReplyDelete
  2. siok o kan sal, byk jalan pula kamu. siok ba kalau hujung minggu sama2 cuti kan. kami pula ni, jarang berpeluang. Tapi tahun ni mudah-mudahan rezeki masa akan bertambah. :)jadi buli la jalan2.

    ReplyDelete
  3. cath.... mmg siuk bah jalan2 sama family ni...thn ni klu semua ok kira2 mo ber jjcm lagi....

    uzoi...sya pun bukan sama cuti ngan si dzul...sya selalu ambil cuti masa musim cuti sekolah...itu yg dpt jln sama2 tu....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!