My Korean Drama........ - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, March 3, 2011

My Korean Drama........



Koleksi drama korea - dari kiri...FULL HOUSE, SASSY GIRL, WHICH STAR ARE YOU FROM, LOVE STORY FROM HAVARD dan MY GIRL......
^
^
^
^


Tada........saja jek mo kasi tengo koleksi drama Korea kepunyaanku (oooopsss sebenarnya koleksi drama my hubby sebenarnya...pinjam sekejap ya hubby mo kasi post sini blog kunu) ....sebenarnya dulu tida berapa minat mo tengo drama2 Korea ni sebab kebanyakkannya berkisahkan pasal cinta2 saja...macam mo muntah pulak kalau terlebih tengo
cerita cinta ni.....tapi bila aku start tengo drama korea ni macam best pulak.....ingat lagi drama korea yang first aku tengo itupun sebab hubby pasang so terpaksalah sama2 menonton - Which Star Are You From ....abis Vcd yang pertama macam nak sambung lagi tengo....abis lagi sambung lagi...dan lagi....dan lagi sampai ending dia
punya story....bayangkan satu Vcd ambil masa 1 jam kalau dalam box tu ada 20 Vcd kan ambil masa 20 jam mo tengo satu drama korea....hehehe...

Lepas mendapat respons yang baik dari aku....hubby terus menerus menambah koleksi drama koreanya untuk kami tonton bersama .....Love Story From Havard, Sassy Girl, My Girl dan Full House.....My favorite drama ialah semestinya My Girl......sukanya tengo drama ni biarpun banyak kali....lucu betul watak perempuannya yang miskin tapi kuat menipu (tipu bukan yang jahat punya), kuat makan tapi baik hati sampai
terpikat sipemuda yang tampan lagi kaya raya....tida rugi kalau tengo cerita ni.....

My Favorite......MY GIRL
^
^
^
^
^
Koleksi Movie Korea pun ada.....1 disc banyak cerita dia...lucu gila....rugi kalau tida tengo...(^_^)

No comments:

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!