Another Award for me....... - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, February 4, 2009

Another Award for me.......

Wah wah another award for me....thanks Nc....untuk tida mengecewakan si Nc sya bagi juga ucapan.....'terima kasih kerana prihatin terhadap kekiutan blog saya + empunya blog (perasan bah..he he he)'...
.
Apa yang sya tahu mengenai Nc....
1. Sya punya kawan (sampai sekarang), coursemate and housemate masa belajar dulu...
2. Tida lama lagi mo pakai gaun putih yang kembang tu...(he he honestlylah Nc bila ko mula berdua2 sama si kawan tu? ooo diam2 kono suda bercinta2...barangkali masa di UMS lagi ko tapuk2 sama kami)
3. Antara budak kecil dalam kami punya geng selain si Teng...he he jgn marah...tapi sekarang budak kecil ini suda semakin matured....
.
.
10 perkara tentang saya :-
1. Very very very like to watch TV....(klu sya punya TV tu ada perasaan mungkin dia memaki2 suda sya sebab langsung tida bagi dia rehat)
2. Kerja sya sekarang tida langsung bersangkut paut dengan apa yang saya belajar dulu..Insurance = Hotel ????
3. Got a lovely family me + my Hubby + my Shumi + my Shamzi....
4. Also like to play computer games "Age of Empayar" (kalau start main ini games..mesti dari pagi ke petang lah tapi last time lah..masa bujang2...sekarang suda bz sikit...kalau main pun mesti sambung2).
5. Like to read a romantic novel...(ini masa balik kg jalah sebab sya paksa sya punya adik pinjam di library..belum pernah lagi beli novel sendiri)
6. Suka shopping terutamanya baju sya punya anak2....cute betul bah baju budak2 ni macam sya mo borong semua....
7. Tidak suka pegi KL sebab sakit kepala tengok bangunannya yang rapat2.....semak betul.....
8. Baru saja dapat lesen memandu setelah lama merancang untuk mendapatkannya...since 2003 lagi..
9. Suka tengok CSI and Supernatural series
10. Cepat panas tapi cepat sejuk juga... he he he
.
.
P/S : I like to give this lovely award to all my bloggers fren'....

4 comments:

  1. hehe..mesti la pndai keep secret..time study lg,,tpi,,isk3..pnjg cerita ny kunun,,haha

    ReplyDelete
  2. me oso same wt u bout our career...din compatible wt wat our major course...:D sometime shame oso whn ppl ask me wat course i took in uni...

    ReplyDelete
  3. nahh...kedapatan suda si Nc....tapuk2 bercinta masa di Ums...he he...apa2 pun semoga berbahagia selalu....

    ReplyDelete
  4. Me too Michelle...saya malas mo bagi tahu orang apa course saya ambil dulu...tida related langsung...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!