Skip to main content

Tebus Ganjaran di Astro Circle !

Assalamualaikum


Ganjaran di Astro Cirle ? Rasanya ramai dah tahu yang kita boleh menggunakan Points bil Astro kita untuk menebus ganjaran di Astro Circle ... cam korang tebus Bonus Link tu ..
Aku hari tu dah tebus sebiji bantal cushion dan juga bola sepak mini dari Astro Circle ni. Kemudian kumpul kembali points bil dan semalam dah selamat menebus 2 barang lagi :P



Astro Circle 24 x 8 Panelled Umbrella

dan juga

Astro Circle Pouch (Black)



Ok lah kan ... bukan nak kena bayar pun. Korang pilih-pilih ja barang kemudian tebus. Boleh lah juga hilangkan sakit hati sedikit bayar bil Astro yang semakin hari semakin naik tu ... upppss!
Kalau lah pihak Astro terbaca post ni, ni teguran ikhlas dari pelanggan mu .. tolongnya jangan ulang siar rancangan .. naik muak pula kita menontonnya.

Oklah tersasar sikit dari cerita asal. Ada yang tertanya-tanya macam mana nak tebus ganjaran ni. Senang ja, pertama korang check kat bil Astro korang, ada ke tertulis di sana 'mata ganjaran terkumpul' atau points. Jika ada, korang boleh register kat Astro Cirle dan login. Kemudian pegi ke Redemption Catalogue, korang pilih mana yang berkenan dan sesuai dengan jumlah points terkumpul korang ... bila dah puashati, tekan redeem now, lengkapkan alamat penghantaran dan submit! barang akan sampai dalam seminggu (yang ni ikut pengalaman pertama aku masa tebus dulu tu lah .. tak sampai seminggu, barang dah sampai).

Senang kan .. ok bai.


Note : Entri free bukan berbayar :P

 


  

Comments

  1. Kita guna njoi ja kak hihi, syok arrr dpt brg free

    ReplyDelete
  2. eh eh ju xtau pula bole redem2 ni ??

    ReplyDelete
  3. Saya pun pernah redeem barang kat Astro Circle ni tapi barang ciput ajelah dah bayaran bulanannya pun ciput. Tak sukalah Astro ni suka ulangtayang. Kalau kita tak langgan channel tu, bukan main lagi tengok trailer gebak-gebuk berdeboom gitu. Bila kita subscribe aje, mulalah dia ulangtayang sampai muak. Dahlah kalau downgrade pakej kena caj!

    Oppsss...silap komen pulak ^_^

    ReplyDelete
  4. Selalu bila bil Astro sampai tak terlintas pun nak tengok point. Lepas ni nak tengok jugaklah manalah tau boleh redeem payung. Best jugak tu

    ReplyDelete
  5. Nak tanye,,mmg astro x charge kan kalau sign up astro circle then linked to our astro id number?

    ReplyDelete
  6. Salam saya nak tebus filem x boleh le barang boleh pulak

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa