Skip to main content

Tebus Ganjaran di Astro Circle !

Assalamualaikum


Ganjaran di Astro Cirle ? Rasanya ramai dah tahu yang kita boleh menggunakan Points bil Astro kita untuk menebus ganjaran di Astro Circle ... cam korang tebus Bonus Link tu ..
Aku hari tu dah tebus sebiji bantal cushion dan juga bola sepak mini dari Astro Circle ni. Kemudian kumpul kembali points bil dan semalam dah selamat menebus 2 barang lagi :P



Astro Circle 24 x 8 Panelled Umbrella

dan juga

Astro Circle Pouch (Black)



Ok lah kan ... bukan nak kena bayar pun. Korang pilih-pilih ja barang kemudian tebus. Boleh lah juga hilangkan sakit hati sedikit bayar bil Astro yang semakin hari semakin naik tu ... upppss!
Kalau lah pihak Astro terbaca post ni, ni teguran ikhlas dari pelanggan mu .. tolongnya jangan ulang siar rancangan .. naik muak pula kita menontonnya.

Oklah tersasar sikit dari cerita asal. Ada yang tertanya-tanya macam mana nak tebus ganjaran ni. Senang ja, pertama korang check kat bil Astro korang, ada ke tertulis di sana 'mata ganjaran terkumpul' atau points. Jika ada, korang boleh register kat Astro Cirle dan login. Kemudian pegi ke Redemption Catalogue, korang pilih mana yang berkenan dan sesuai dengan jumlah points terkumpul korang ... bila dah puashati, tekan redeem now, lengkapkan alamat penghantaran dan submit! barang akan sampai dalam seminggu (yang ni ikut pengalaman pertama aku masa tebus dulu tu lah .. tak sampai seminggu, barang dah sampai).

Senang kan .. ok bai.


Note : Entri free bukan berbayar :P

 


  

Comments

  1. Kita guna njoi ja kak hihi, syok arrr dpt brg free

    ReplyDelete
  2. eh eh ju xtau pula bole redem2 ni ??

    ReplyDelete
  3. Saya pun pernah redeem barang kat Astro Circle ni tapi barang ciput ajelah dah bayaran bulanannya pun ciput. Tak sukalah Astro ni suka ulangtayang. Kalau kita tak langgan channel tu, bukan main lagi tengok trailer gebak-gebuk berdeboom gitu. Bila kita subscribe aje, mulalah dia ulangtayang sampai muak. Dahlah kalau downgrade pakej kena caj!

    Oppsss...silap komen pulak ^_^

    ReplyDelete
  4. Selalu bila bil Astro sampai tak terlintas pun nak tengok point. Lepas ni nak tengok jugaklah manalah tau boleh redeem payung. Best jugak tu

    ReplyDelete
  5. Nak tanye,,mmg astro x charge kan kalau sign up astro circle then linked to our astro id number?

    ReplyDelete
  6. Salam saya nak tebus filem x boleh le barang boleh pulak

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang