THE BORNEO SCRUB | scrub kopi semulajadi - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, January 21, 2017

THE BORNEO SCRUB | scrub kopi semulajadi

Assalamualaikum

Pagi-pagi bangun tidur, hirup kopi .. pergghh 😋 nyaman. 
Tapi taukah korang, kopi ni selain sedap diminum ianya juga boleh dijadikan sebagai salah satu bahan untuk jadikan kulit kita cantik dan sihat.

Rasanya korang yang amat menitik berat hal-hal kecantikan dah sedia maklum tentang khasiat kopi ni kan 😊

Dan hari ni aku kenalkan korang dengan satu produk tempatan ni ... all the way from Borneo orang bilang. 

THE BORNEO SCRUB!

Scrub muka yang dihasilkan dari serbuk kopi tempatan Sabah, tanpa ada sebarang bahan kimia tambahan. Orang bilang bahan-bahan dalam scrub ni semuanya bahan semulajadi. No chemical added.

Kebaikan kopi untuk kulit muka 

  • Mencegah dan mengurang kerut di muka
  • Menghaluskan kulit
  • Mencegah jerawat
  • Melembabkan kulit
  • Membantu menghilangkan sel kulit mati
  • Menghilangkan bau badan
  • Memberikan nutrisi pada kulit
  • Membantu menghilangkan selulit 😁

Cara penggunaan 

2 hingga 3 kali seminggu. Campurkan serbuk The Borneo Scrub ni dengan sedikit air dan sapukan di seluruh muka. Biarkan meresap sekejap pastu korang scrublah muka korang. 
Boleh juga buat scrub di badan. 

Tada ! Pertama kali aku post gambar tak ada sebarang make up ... fresh2 selepas scrub. 😁



The Borneo Scrub


Korang kalau nak order ... boleh je contact Puan Nancy di 019 589 4930 😊



3 comments:

  1. Tetap cantik walaupun sebarang mekap Mia.... Cumil...

    ReplyDelete
  2. Bagus ni scrub coffee..mmg popular ba skang kan..suka juga ni wana mencuba

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!