Skip to main content

Zinnia Inner Cleanse : sembelit tak ada lagi!

Assalamualaikum

Masalah sembelit | korang pernah hadapi masalah susah nak ke bilik air? Payah nak membuang ? 
Tak payah malu ... aku pun kekadang gitu juga. Cam tak best je bila segala sisa buangan tak dapat dikeluarkan. Perut cam kembong je, cam banyak angin. Tak selesa langsung. 

Dah cuba makan yang berserat tapi tak lepas juga. Makan banyak sayur dan buah kadang-kadang tak berhasil ... mesti ada cara yang mudah tapi berkesan. 

Ni aku kenalkan korang dengan Zinnia Inner Cleanse. Cara mudah, berkesan dan selamat -ni ada kelulusan KKM- untuk mengatasi masalah sembelit. 

*produk ni 100% diperbuat daripada herba semulajadi. Tak ada campur2 bahan kimia segala*


*Selain masalah sembelit, produk ni juga membantu mengempiskan perut buncit, buang angin dan juga melangsingkan badan ... bestkan 4in1 gitu*


*Aku memang tak akan ambil produk jika tak selamat. Tapi yang ni in sha Allah selamat dimakan. Dah ada kelulusan KKM*

*Ni ambil 1 kapsul setiap hari untuk yang bermasalah sembelit. Sesapa yang nak langsing pula 2 biji kapsul sebelum tidur*


Antara mereka yang berpuashati dengan produk ni 




Korang berminat dengan produk ni ?? Nak tahu dengan lebih lanjut tentang produk ni ?? Korang boleh je ke laman rasmi dorang di www.wms.vtox2u.com atau Facebook vtox@zinnia global sdn bhd.
Tak pun korang boleh contact Puan Wawa di 013 3939153

Bagi pembaca blog ni ... ada harga best untuk korang jika berminat untuk membeli produk ni. 

Guna kod voucher di bawah ni untuk harga istimewa. 

VTB008

Kod ni sah hingga 30 August 2016.

Cepat2 dan selamat mencuba 😊😊







Comments

  1. Sembelit memang ngeri. Takut2 boleh jadi buasir pulak...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah....tak pernah pulak sekarang ni. Last rasanya masa beranakkan yang sulung tu. Mmg seksalah katanya. Tulah ikut sangat petua org dulu dulu, kurangkan minum air....sekali, hambik!!



    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah....tak pernah pulak sekarang ni. Last rasanya masa beranakkan yang sulung tu. Mmg seksalah katanya. Tulah ikut sangat petua org dulu dulu, kurangkan minum air....sekali, hambik!!



    ReplyDelete
  4. Kekadang tu kenalah juga sembelit tapi kalau difikir-fikir balik lama dah tak kena ~_^

    Oit, tak sangguplah kalau kena. Siksanya alahai!

    ReplyDelete
  5. Senyap je Mia? Sawan ke? Hihi...

    ReplyDelete
  6. Senyap je Mia? Sawan ke? Hihi...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc