Zinnia Inner Cleanse : sembelit tak ada lagi! - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, August 15, 2016

Zinnia Inner Cleanse : sembelit tak ada lagi!

Assalamualaikum

Masalah sembelit | korang pernah hadapi masalah susah nak ke bilik air? Payah nak membuang ? 
Tak payah malu ... aku pun kekadang gitu juga. Cam tak best je bila segala sisa buangan tak dapat dikeluarkan. Perut cam kembong je, cam banyak angin. Tak selesa langsung. 

Dah cuba makan yang berserat tapi tak lepas juga. Makan banyak sayur dan buah kadang-kadang tak berhasil ... mesti ada cara yang mudah tapi berkesan. 

Ni aku kenalkan korang dengan Zinnia Inner Cleanse. Cara mudah, berkesan dan selamat -ni ada kelulusan KKM- untuk mengatasi masalah sembelit. 

*produk ni 100% diperbuat daripada herba semulajadi. Tak ada campur2 bahan kimia segala*


*Selain masalah sembelit, produk ni juga membantu mengempiskan perut buncit, buang angin dan juga melangsingkan badan ... bestkan 4in1 gitu*


*Aku memang tak akan ambil produk jika tak selamat. Tapi yang ni in sha Allah selamat dimakan. Dah ada kelulusan KKM*

*Ni ambil 1 kapsul setiap hari untuk yang bermasalah sembelit. Sesapa yang nak langsing pula 2 biji kapsul sebelum tidur*


Antara mereka yang berpuashati dengan produk ni 




Korang berminat dengan produk ni ?? Nak tahu dengan lebih lanjut tentang produk ni ?? Korang boleh je ke laman rasmi dorang di www.wms.vtox2u.com atau Facebook vtox@zinnia global sdn bhd.
Tak pun korang boleh contact Puan Wawa di 013 3939153

Bagi pembaca blog ni ... ada harga best untuk korang jika berminat untuk membeli produk ni. 

Guna kod voucher di bawah ni untuk harga istimewa. 

VTB008

Kod ni sah hingga 30 August 2016.

Cepat2 dan selamat mencuba 😊😊







7 comments:

  1. Sembelit memang ngeri. Takut2 boleh jadi buasir pulak...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah....tak pernah pulak sekarang ni. Last rasanya masa beranakkan yang sulung tu. Mmg seksalah katanya. Tulah ikut sangat petua org dulu dulu, kurangkan minum air....sekali, hambik!!



    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah....tak pernah pulak sekarang ni. Last rasanya masa beranakkan yang sulung tu. Mmg seksalah katanya. Tulah ikut sangat petua org dulu dulu, kurangkan minum air....sekali, hambik!!



    ReplyDelete
  4. Kekadang tu kenalah juga sembelit tapi kalau difikir-fikir balik lama dah tak kena ~_^

    Oit, tak sangguplah kalau kena. Siksanya alahai!

    ReplyDelete
  5. Senyap je Mia? Sawan ke? Hihi...

    ReplyDelete
  6. Senyap je Mia? Sawan ke? Hihi...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!