Skip to main content

Zinnia Inner Cleanse : sembelit tak ada lagi!

Assalamualaikum

Masalah sembelit | korang pernah hadapi masalah susah nak ke bilik air? Payah nak membuang ? 
Tak payah malu ... aku pun kekadang gitu juga. Cam tak best je bila segala sisa buangan tak dapat dikeluarkan. Perut cam kembong je, cam banyak angin. Tak selesa langsung. 

Dah cuba makan yang berserat tapi tak lepas juga. Makan banyak sayur dan buah kadang-kadang tak berhasil ... mesti ada cara yang mudah tapi berkesan. 

Ni aku kenalkan korang dengan Zinnia Inner Cleanse. Cara mudah, berkesan dan selamat -ni ada kelulusan KKM- untuk mengatasi masalah sembelit. 

*produk ni 100% diperbuat daripada herba semulajadi. Tak ada campur2 bahan kimia segala*


*Selain masalah sembelit, produk ni juga membantu mengempiskan perut buncit, buang angin dan juga melangsingkan badan ... bestkan 4in1 gitu*


*Aku memang tak akan ambil produk jika tak selamat. Tapi yang ni in sha Allah selamat dimakan. Dah ada kelulusan KKM*

*Ni ambil 1 kapsul setiap hari untuk yang bermasalah sembelit. Sesapa yang nak langsing pula 2 biji kapsul sebelum tidur*


Antara mereka yang berpuashati dengan produk ni 




Korang berminat dengan produk ni ?? Nak tahu dengan lebih lanjut tentang produk ni ?? Korang boleh je ke laman rasmi dorang di www.wms.vtox2u.com atau Facebook vtox@zinnia global sdn bhd.
Tak pun korang boleh contact Puan Wawa di 013 3939153

Bagi pembaca blog ni ... ada harga best untuk korang jika berminat untuk membeli produk ni. 

Guna kod voucher di bawah ni untuk harga istimewa. 

VTB008

Kod ni sah hingga 30 August 2016.

Cepat2 dan selamat mencuba 😊😊







Comments

  1. Sembelit memang ngeri. Takut2 boleh jadi buasir pulak...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah....tak pernah pulak sekarang ni. Last rasanya masa beranakkan yang sulung tu. Mmg seksalah katanya. Tulah ikut sangat petua org dulu dulu, kurangkan minum air....sekali, hambik!!



    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah....tak pernah pulak sekarang ni. Last rasanya masa beranakkan yang sulung tu. Mmg seksalah katanya. Tulah ikut sangat petua org dulu dulu, kurangkan minum air....sekali, hambik!!



    ReplyDelete
  4. Kekadang tu kenalah juga sembelit tapi kalau difikir-fikir balik lama dah tak kena ~_^

    Oit, tak sangguplah kalau kena. Siksanya alahai!

    ReplyDelete
  5. Senyap je Mia? Sawan ke? Hihi...

    ReplyDelete
  6. Senyap je Mia? Sawan ke? Hihi...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc