Ulang Tahun perkahwinan yang tak mungkin dilupa - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, June 11, 2015

Ulang Tahun perkahwinan yang tak mungkin dilupa

Assalamualaikum

3hb Jun yang lalu genap usia perkahwinan aku dan hubby selama 10 tahun. Syukur masih dipanjangkan jodoh dan semoga ianya berkekalan hingga ke jannah.

Raikan secara simple ... hanya berkunjung dan stay semalam di tempat kegemaran kami, Kundasang.


Menginap semalam di Kinabalu Pine Resort pada 4hb Jun. Gambar diambil tengahari sebelum kami check in. 


Gambar pemandangan Gunung Kinabalu yang hubby ambil petang 4 Jun. Sangat indah dan tenang.

5 Jun 2015, jam 7.15 pagi. Tarikh dan masa yang tidak akan aku lupa. 



Trauma ??? Memang sangat trauma. Pengalaman menakutkan memang akan membuatkan setiap orang yang mengalaminya akan trauma. 

Buat masa terdekat ni memang tidak akan berkunjung ke Kundasang. Tetapi bila ditanya adakah serik pergi ke sana? Jawapannya tidak. Itu tempat kegemaran aku dan hubby ... tidak akan serik untuk ke sana. 





13 comments:

  1. Singgah pagi....
    Semoga semuanya baik² sahaja...

    ReplyDelete
  2. aduhai~ moga selamat semuanya di sana (T____T)

    hepi anniversary na.... moga perhubungan sentiasa diredhaiNYA~amin

    ReplyDelete
  3. semoga kita semua dilindungi oleh allos swt amiiin

    ReplyDelete
  4. Happy Anniversary...alhamdulillah ....

    ReplyDelete
  5. subhanallah, syukur sesangat kak Mia dan keluarga takde apa-apa..sama-sama kita doa untuk Kinabalu dan untuk Sabah

    ReplyDelete
  6. Happy anniversary mia. Smg bahagia hingga ke syurga ^^

    ReplyDelete
  7. Happy anniversary Mia...dan semoga semuanya baik baik belaka

    ReplyDelete
  8. Happy anniversary Mia...dan semoga semuanya baik baik belaka

    ReplyDelete
  9. Happy Anniversary buat Mia dan hubby....moga jodoh kalian kekal bahagia hingga ke jannah...
    Tulah...masa gempa bumi hari tu okje teringat awak tau Mia ...sebab awak kan mmg suka ke Kundasang tu...
    Alhamdulilah kalau semuanya selamat....lega mak hihi..

    ReplyDelete
  10. Cantiknya gambar tu. Siapa yg tak trauma kan.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!