Penangan SEO Resort itu - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, October 30, 2014

Penangan SEO Resort itu

Assalamualaikum

Ni kiranya penangan entri aku tentang Nexus Resort SPA Karambunai selasa tu. Aku cubalah search tentang resort ni dalam carian Google. Dan apa yang keluar di page yang paling depan ...




Tersenarai dalam carian paling depan di Google Search tu selepas laman web rasmi resort itu sendiri. Tak sangka pula kan. (^_^)

Dapat idea nak tulis entri tu sebab nak jawab pertanyaan dari si Daddy Ziyyad. Aku sendiri belum pernah stay kat resort ni. Baru kiranya nak book untuk bulan december ni, promosi katanya..harga istimewa sempena cuti-cuti Malaysia. 

Tq lah kepada sapa-sapa yang sudi membaca entri tentang resort tu. 



Note : SEO - Search Engine Optimization




10 comments:

  1. bagusnya..nampaknya banyak yang cari info tentang nexus karambunai tu kan

    ReplyDelete
  2. oo nak jawab smlm..thn ni tak turun KK kot sebab abah mertua x berapa sihat kat labuan..segan pulak nak berjalan sakan

    ReplyDelete
  3. Saya pernah letak tajuk " Fasha Sanda" dulu..
    Dia punya SEO..perghhhhh..
    hahahaa

    ReplyDelete
  4. Mia........nak ambil tau pasal seo tu pun malas aka ni huhu

    ReplyDelete
  5. Wahhhhh glemerlah lepas ni yer.....Nampaknya makan beso lew bezday ni hihu

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!