Terharu tau - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, June 25, 2014

Terharu tau

Assalamualaikum

Korang tak rasa terharu ke bila tetiba pasangan korang datang ke opis bawa makanan untuk lunch katanya. Surprise gitu .... hehe

Aku kalau situasi camni memang aku rasa terharu sangat ... sebak pun ada... yalah rasa terharu tetiba hubby datang bawa makanan padahal aku tiada pun pesan ke apa..

Nak2 lagi bukan ada something special hari ni ... 
Tapi tetap rasa special juga walaupun hubby sekadar tapaukan berger ikan mekdi dan hot milo ..
Walaupun sebenarnya aku dah makan lunch tadi, kata orang rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari :)



Mekdi yang hubby tapau dan hantar di opis (^_~).... tapi kan rasa terharu giler lagi kalau tetiba hubby datang bagi hadiah rantai emas sebijik ... kihkihkihkih



15 comments:

  1. erm.. kena jaga encik suami tu elok2 ye... ;)

    ReplyDelete
  2. Kalau rantai emas takkanlah sebijik Mia ni:)
    Ini dpt McD pun dah terharu apa lagi kalau rantai mahu meraung Mia kat office..

    ReplyDelete
  3. Rezeki tu Mia.. kalau mia dapat rantai.. mau lompat bintang kat situ jugak :)

    ReplyDelete
  4. memang terharu pun kalau diberi kejutan macam tu :)

    ReplyDelete
  5. hehehe..kalau pie hantar rantai emas tuh bukan setakat terharu malah..terkedu haa..mimpi ker laki aku nie..:)

    ReplyDelete
  6. Nanti suami akak baca n3 ni mesti terharu. Nanti dapat betul rantai tu akak.

    ReplyDelete
  7. salam singgah http://www.irrayyan.com

    ReplyDelete
  8. Mau tak terharu dapat surprise cenggitu...

    ReplyDelete
  9. so sweet.. lepas nie kasi la hint2 pasal rantai emas tue..hehehe =D

    ReplyDelete
  10. So malam nanti jaga jaga ya!!! hahah

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!