Habiskan kerja sebelum cuti - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, June 7, 2014

Habiskan kerja sebelum cuti

Assalamualaikum

Semalam aku lambat keluar opis, selalu kalau jarum jam dah menuju ke angka 5.15 pm, aku memang dah cabut dah. Sebab jam 5.00 aku dah siap sedia nak balik...hehe

Tapi semalam dekat jam 6.30 baru dapat keluar sebab nak abiskan semua kerja yang tertunggak sebelum bercuti minggu depan. Bukan apa, anak2 dan hubby tengah bercuti....ambik 2 hari AL isnin dan selasa ni. Nak berjalan2 bersama famili katanya. Bukannya jauh pun, tempat feveret tu jak....hehe

Tak tenang bercuti bila ada keja yang belum settle, dah promise dengan client so harus tunaikan...barulah client percaya dengan service kita kan....:)
Hari ni, stay kat rumah dulu.....cuci baju bajan dan lipat kain yang bertimbun menggunung dalam bakul tu. Sambil2 tu layan cite P Ramlee yang tak pernah jemu menontonnya.

Ok tu jak TaTa ! Happy weekends !

4 comments:

  1. mmg ndak senang hati mo cuti klu ada lg kerja kan Mia..nti asyik terpikir. hehe... selamat mengemas rumah dan ber cuti2...:)

    ReplyDelete
  2. Samalah...kalo sy nak cuti lama.n bjalan memg sy akan clearkan sume kerja dlu...

    ReplyDelete
  3. Dulu masa Okje kerja, menjelang cuti mmg best sungguh.....rasa happyl sesangat..lebih lagi kalau nak pergi bercuti! Dapatnya OKje bayangkan bagaimana syoknya awak Mia hoho....
    Time balik cuti pulak yg tak syok ek!!!

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!