Jangan lupa daku !! - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, January 21, 2014

Jangan lupa daku !!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Sejak dua menjak ni kan aku tak sempat nak buka blog kat opis.
Hari tu dah pernah bagitahu, blogspot dah kena blocked kat opis. Hanya dapat buka sebelum 8.30 pagi dan setengah jam semasa rehat, pukul 12.30 hingga 1.00 petang.
Memang tak sempatnya aku nak ber bw di siang hari.
Post aku sehari-hari sekarang ni adalah entri autopublish yang aku siap2 taip di waktu malam selepas abis semua kerja rumah, sebelum tidur.

Dulu aku rajin ber bw di tengahari, waktu lunch kat opis.
Sekarang ni dah jarang benar. huhu
Bukan aku tak sudi, jauh sekali nak sombong tapi kan memang tak sempat huwaaa
Keluarga didahulukan, kerja diutamakan.....gitu

Kat rumah, hanya sempat on lappy di malam hari setelah abis kerja dibuat. Hubby dan anak2 dah makan. Damia dah tidur. Kadang2 berblog sambil cuci baju bajan.
Adalah juga sempat berbw kat blog kawan2 yang mana aku sempat. Ikut ketahanan mata dan juga kelajuan line.

Motif sebenar cerita semua ni, cuma nak pesan Jangan Lupa Daku........!




Note : Entri berkaitan dengan traffic blog yang turun naik turun naik sejak kebelakangan ini...hehe Ni motif sebenarnya



Image from Google


16 comments:

  1. ingttttttt :) mane boleh lupa org sabah ni :)

    ReplyDelete
  2. haha... ndak bah kami lupa Mia... mmg bah sibuk dgn kerja2 kan... atie jenis kerja klu ada isu baru ada kerja / turun padang..klu tiada mmg rilek.. itu yg byk masa BW.. klu balik rumah, sllu nya jarang buka blog..sebab layan c pae tu..kesian dia, tiada teman bermain...hehe...
    keep in touch ya Mia..:)

    ReplyDelete
  3. mana mungkin bahhhh.... hehehehe

    ReplyDelete
  4. Kakak tak lupa Mia tapi cuma kadang tak terjumpa N3 masa bw jadi tak adalah singgah. Kalau jumpa mesti kakak singgah..

    ReplyDelete
  5. In Shaa Allah tak Mia, lagipun Mia rajin datang blog Farah, mana mungkin lupa kawan yang sorang ni... tak apa dulukan yang mana penting dulu... ^_^... Take care dear...

    ReplyDelete
  6. Tak akan lupa insyaallah....Okje yg duk rumah pun kadang tu tak menyempat nak bw Mia...Bukan apa kita ni kalau mengadap lappy mmg lupa dah keje lain hehe
    Awak lagilah kerjakan...

    ReplyDelete
  7. tak lupe tak lupe. nad ada je nie :)

    ReplyDelete
  8. takkan boleh d lupa bah kak mia...in shaa Allah cik bw juga d sini nanti..

    ReplyDelete
  9. tak lupaa bahhh
    cumanya kite pun jrg bebeno apdet blog skrg
    tp now, kembali mengganas..
    muaahahahah

    ReplyDelete
  10. xper MK...SA pun sekarang mengalami nasib yang sama..kebusyan melanda pun ye jugak...

    ReplyDelete
  11. mana ada lupaaaa. hehehehe. :)

    ReplyDelete
  12. baru nak berkenalan. . .bila bila ada masa blh la bawa. .

    ReplyDelete
  13. aik cam sama je kes kita ni hahaha....
    tapi kat ofis yati still bley bukak, cumanya masa yang takde nak BW, update entry sama cam mia waktu malam...tu pun kalau sempat... kalau tak...takdelah entri tuk sok ari tu...

    ReplyDelete
  14. tak pernah terdetik nk lupa akan rakan2 bloggers semua.. kalau boleh sentiasa nk bw.. tp itu la kdg2 tue masa terhad sangat nak bw.. harap jgn merajuk pulak dgn farah yer.. =D

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!